Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

Denne art har en gennemskinnelig krop dækket med en brudt linje rødbrune punkter på dens sider. Rygoverfladen har en hvid stribe, der løber fra hovedet til halen, og øjnene er sorte. Hunner adskilles let fra hanner ved deres mere aflange nederste række af prikker.

Caridina multidentata er bedst i temperaturer fra 18 ° C til 28 ° C. De er mere aktive ved højere temperaturer, men kan også have en kortere levetid. De foretrækker en pH på 6,5 til 7,5. Som med alle krebsdyr er de ekstremt modbydelige for kobber på grund af deres hæmocyaninblod. [3]

Caridina multidentata parrer sig i ferskvandsstrømme og marsk. Kvindelige rejer signaliserer parat til at parre sig meget som andre rejerarter ved at frigive feromoner i vandet for hannerne at følge. De befrugtede æg frigøres og går gennem larvestadier i brak og saltvand, når de driver ud i havet. Larverne vender tilbage fra havet, når de når deres endelige vækststadium, og de forbliver i ferskvand resten af ​​deres liv.

Læs mere her
https://en.wikipedia.org/wiki/Caridina_multidentata

https://www.fishkeepingworld.com/amano-shrimp/