Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

I fangenskab kræver figur 8 puffere en 15 US gallon tank med temperaturer mellem 24 ° C og 28 ° C. De er følsomme over for nitritter og nitrater og skal introduceres i et fuldt cyklisk akvarium. Overfiltrering anbefales samt hyppige delvise vandændringer. Vandets pH vil afspejle det brakke miljø, som disse fisk er bedst egnet til; tilsætning af havsalt buffer pH til et interval mellem 7,8 og 8,3. Med en saltindhold på mellem 1.005 og 1.008 specifik tyngdekraft (S.G.) har levetiden for denne art været så længe som 15 år. [5] Som med alle pufferfisk kræver de et komplekst akvarium, der består af mange kroge og kroge. Dette hjælper figur 8 puffere med at opføre sig som i naturen og reducere kedsomhed.

Kost
Pufferfish er klassificeret som bløddyr og foder hovedsageligt af bentiske organismer, der kan omfatte muslinger, cockles, østers og krill, selvom nogle puffere vil tage andre fødevarer, såsom flak, anbefales det ikke, at deres primære mad er flager. Deres tænder, et næb, der er dannet af to plader, er i stand til at knuse skaller for at fodre på bytte. I fangenskab fodrer mange fiskeholdere snegle som erstatning for de nævnte fødevarer, da snegle hjælper med at holde næbstrimlen; ellers ville det være modtageligt for overvækst.

Læs mere her: https://en.wikipedia.org/wiki/Dichotomyctere_ocellatus