Leder du efter en transportkasse til hunde, er foderboxen.dk det helt rigtige sted. Her finder du en transportkasse i alle stilarter til hunde og katte. Især hunde kan udvikle destruktiv adfærd på grund af stress og angst, hvilket minimeres med en tryghedsskabende transportkasse.

En transportkasse fås i flere forskellige farver og udformninger. En transportkasse med hjul er meget praktisk, når hunde skal med på en længere rejse, f.eks. via lufthavnen eller banegården.

En transportkasse med termobund gør kassen behagelig for hunde. Du kan også bruge et løst hundetæppe.

Som alternativ til en transportkasse, kan du få tasker til små hunde. I modsætning til en almindelig taske er hundetasken designet, så den er komfortabel for hunden og nem at rengøre.

Find transport kasser her

En hyggelig hule på rejsen eller hjemme
Hunde skal som regel vænne sig langsomt til en ny transportkasse – de går ikke straks ind og lægger sig. Brug legetøj og godbidder til at introducere hunden for kassen og lad døren stå åben, til hunden har vænnet sig til sin nye hule. Vi fører godbidder fra bl.a. Ontario og Rodi, der produceres i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter. http://www.foderboxen.dk/Katrgori/Hund/Ben-hundegodbidder

En transportkasse kan bruges på rejser og som hundebur i hjemmet. Et hundebur kan være et godt alternativ til en hundekurv eller -seng, fordi den giver en huleagtig fornemmelse, der er i overensstemmelse med hundens natur. Vilde hunde graver sig ofte ned i huller, når de skal sove.

Det er muligt at få en transportkasse eller et hundebur med dække, som understreger hulekvaliteten. Man kan også bruge et stykke stof til at give skygge og hygge.

Man bør aldrig bruge en transportkasse eller et bur til at straffe hunde. Kassen skal betragtes som et fristed i en stresset situation, ikke et fængsel.

Tjek vores hundesenge og hundepuder ud her eller se vores kategori for transportkasser

Rengøring af kassen
Husk hvalpe kan ikke holde sig mere end et par timer ad gangen. Er uheldet ude og hunden besørger i kassen, bør du straks gøre den ren, gerne med en speciel lugtfjerner. Tjek vores rengøringsartikler til hunde.

 

OBS: Rodalon er ikke desinficerende på ting eller genstande som der er blevet vasket med sæbe, idet sæben neutraliserer det desinficerende stof i Rodalon. Desuden fjerner den ej heller urinkrystaller. Vi anbefaler varmt UrineOff til hunde og katte, da vi har fået rigtig god respons herpå. Nogle vælger at kombinere det med brugen af “hold dig væk” spray fra KW efter rengøring med UrineOff.