Beløn din hund med en sund godbid, så skal du ikke tænke på, om det er dårligt for hundens vægt og helbred. Faktisk er det muligt, at finde godbidder som er gode for din hunds helbred. 

Vi har her listet nogle af de sunde godbidder til hunde op, så du nemt kan finde de gode godbidder til din hund.


Godbidder til sundere tænder

Problemer med tænderne, er en af de største årsager til at hunde lider, har ondt og er sammen med overvægt, én af de 2 største årsager til lidelser, og i værste fald, for tidlig dødsfald hos hunde. Så derfor kan vi kun på det varmeste anbefale, at du gør alt for, at holde din hunds tænder sunde. Det vigtigste her er, at børste din hunds tænder dagligt med en tandbørste, så undgår du tandsten og dårlig ånde samtidigt. Hvis ikke du kan få tandbørstning ind i din daglige rutine, anbefaler vi varmt det tandrensende fuldfoder Oral Care Fra Hill’s og Plaque Off, som er algepulver der opløser belægningerne på tænderne, og det er jo belægningerne der bliver til tandsten. Under tandsten kan der gemme sig mange grimme bakterier og der er netop bakterierne, der er de farlige for hundens helbred.
Men der er også masser af godbidder, som er med til at holde din hunds tænder flotte, dem vi selv holder mest af finder du her Tandrensende godbidder til hunde

Den fedtfattige godbid til hunde

Overvægt hos hunde er meget udbredt og er en af de største årsager til hunde lider, har smerter og er en af de største årsager til at hunde dør før tid. Det “gode” ved denne lidelse er, hvis ikke det skyldes forkert ernæring, at det oftest er noget vi kan gøre noget ved.
Vigtigt: god kvalitets foder til din hund og dernæst: benyt fedtfattige og sunde godbidder. 


En sund godbid vil betyde, at man kan benytte den som tilskudsfoder, dvs ikke 100% fodring, men den skal have god næring, være fedtfattig og have en nogle af de vitaminer/mineraler/proteiner m.m. som ens foder også har.

De godbidder vi selv anbefaler er, godbidder af rent kød, så som tørret kylling og andre af samme type: klik her for at se vores udvalg. Næste godbid vi varmt anbefaler i Vetboxen.dk, er godbidder fra Hill’s Sciences Plan og Specific, som begge har et udvalg af godbidder, der på samme måde som deres foder, er lavet af det bedste og vil kunne gå ind under hundens daglige foder.

Se godbidder fra Specific
Se godbidder fra Hill’s

Hvor mange godbidder kan du give din hund i forhold til andre ting i dit køleskab*

Det er ikke altid man tænker over det, men menneske mad er ikke lavet til vores hunde og faktisk kan man give rigtig mange godbidder, i forhold til resterne af mad vi har i vores køleskab. Her er et lille udvalg fra ens køleskab, set mod Healthy Treats godbidder fra Specific. Og husk nu, mennesket har produceret foder og lavet godbidder specielt til hunde, fordi hunde optager næring anderledes end os mennesker.  Og lige en sidste ting, når du giver godbidder til din hund, skal du huske at give det mindre foder til hunden, da du ellers risikerer at din hund tager på.

 Rester fra køleskabet  Healthy Treats  Healthy Treats Mini

Hvor mange godbidder kan du give isteden for ostEn skive ost (15 g)

 

5

 

18

Hvor mange godbidder kan du give isteden for en skefuld leverpostejEn skefuld leverpostej (15 g)

6 22

Hvor mange godbidder kan du give isteden for en skive brødEn skive brød (30 g)

8 29

Hvor mange godbidder kan du give isteden for en frikadelleEn frikadelle (50 g)

8 29

Hvor mange godbidder kan du give isteden for en pølseEn halv pølse (25 g)

7 25