Foderboxen.dk er meget mere end foder. Vi har Danmarks største udvalg af halsbånd til din hund og kat. Uanset hvilken type halsbånd, du leder efter til din hund, har vi hvad du skal bruge. Vi har halsbånd af læder og stof, med og uden lys eller smykker, til hunde af alle størrelser.

Vi fører halsbånd til hund af stof i alle farver, fra neutrale farver som sort og beige til pangfarver som pink og tyrkis. Fra Rogz fører vi de smarte nylon halsbånd, der passer til en lille hund, eksempelvis Chihuahua, Miniaturepuddel og Yorkshireterrier.

Halsbånd til hund fås med forskellige lukkemekanismer, eksempelvis en kraftig snaplås, som gør det nemt at tage det af og på.

Bling bling halsbånd til hund
Smykker til hunde bliver stadig mere udbredt. Leder du efter et bling bling halsbånd til din hund, har vi bl.a. poteformede smykker med similisten. Vi har også halsbånd, hvorpå man kan sætte et tørklæde, så din hund altid ser smart ud. Halsbåndet er velegnet til hunderacer som f.eks. Border Collie, Beagle og Cocker.

Lysende hund
Reflekshalsbånd kan redde liv. Når man går tur med hunden på en mørk vej, risikerer hunden at blive kørt ned, hvis ikke den er udstyret med reflekser eller lygter. foderboxen.dk har et bredt udvalg af reflekshalsbånd og små blinkende batterilygter til halsbånd, der gør at din hund bliver set på lang afstand. Et Buster Gear halsbånd er et solidt produkt, der er behageligt for en hund at have på. Halsbåndet fås i farverne sort, blå og rød i fire forskellige størrelser.

Klik her for at se de mange muligheder inden for lys og reflekshalsbånd
Halsbånd eller sele til hund?
Vi har også et bredt udvalg af snore til din hund, der matcher vores halsbånd. Som alternativ til halsbånd kan du bruge en sele, der er mere skånsom overfor din hund, da den fordeler trykket over skuldrene. Et halsbånd kan give en hund nakkesmerter og muskelømhed, hvis den trækker meget, og ejeren rykker meget i snoren. Uanset om du vælger sele eller halsbånd, er det vigtigt at modellen passer til din hund.

har du brug for rådgivning om valg af halsbånd til din hund, er du meget velkommen til at kontakte os på info@foderboxen.dk eller på telefon 44 61 21 00.

20140223-091427.jpg