Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

Den retye ​​tetra’s hårdhed og let at pleje gør den til en fremragende begynderfisk. Det er let tilgængeligt, fredeligt og er velegnet til de fleste samfundets akvarier, [3] selvom det er ret aktivt og kan forstyrre langsommere, mere skyholdige arter. Selvom det generelt er fredeligt, er det blevet kendt, at nogle omskiftede tetras er finpudder i sjældne tilfælde, selv når de holdes i grupper.

Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

Redeye-tetra er en skolefisk og skal opbevares i grupper på 6 eller mere. [1] Hvis det holdes alene, kan det nipe finnene på andre fisk. [5] En fisketank med et volumen på ca. 110 liter anbefales.

Disse arter klarer sig bedst ved temperaturer på 72-79 ° F i en plantet tank med masser af skubbeplads. [6] Udløsere tolererer en række vandforhold, men foretrækker let blødt, surt vand. [7]

Ernæring
I naturen lever røde tetra af orme, insekter, krebsdyr og plantestof. [1] I akvariet spiser almindelig tetra almindeligvis alle slags levende, friske og flager. For at holde en god balance får de en flage mad af høj kvalitet hver dag. Saltvandrejer (enten levende eller frosne) gives som en behandling til dem.

læs mere her: https://en.wikipedia.org/wiki/Redeye_tetra

PH tolerance: 6 – 7,5
Foder: Altædende, gerne levende foder.
Bemærkninger: Fredelige stimefisk, der godt kan lide et tæt beplantet akvarie.