Der findes mange forskellige former for kattefoder, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad man vælger. Det afhænger bl.a. af kattens alder, vægt og aktivitetsniveau.

foderboxen.dk har gjort det nemt at købe kattefoder – når du handler i vores webshop bliver du bedt om at svare på nogle enkle spørgsmål om din kat – først og fremmest dens alder. Vores kattefoder er målrettet hhv. killinger, voksne og modne katte. Dernæst bedes du bl.a. svare på, om din kat er steriliseret/kastreret, eller om det er en inde- eller udekat.

Check vores store udvalg af foder til katte ud her

Kattefoder på dåse eller i pose
Nogle foretrækker våd, andre tør kattefoder. Vådfoder er ofte mere appetitvækkende for katten, og anbefales i tilfælde, hvor din kat skal fedes op. Kattefoder fås i praktiske portionsposer, der indeholder den helt rigtige kombination af vitaminer og mineraler for at holde din kat sund. Du kan vælge kattefoder på dåse i mange smagsvarianter; laks, tun, kylling, lever, okse og kalkun.

Katte er dog skabt til at tygge i knogler og vil få problemer med helbredet, hvis de kun får vådfoder. Når du vælger kattefoder, bør du derfor forholde dig til, om din kat har problemer med tænderne, pelsen, maven, hårboller eller vægten. Vi har kattefoder, der reducerer plak og tandsten, eller som hjælper med at undgå dannelse af hårboller.

Det er vigtigt, at foderpillen har den rigtige størrelse, så katten ikke forsluger sig – killinger skal således have mindre piller end voksne katte.

Hill’s kattefoder
foderboxen.dk samarbejder med Hill’s, der er dyrlægernes foretrukne kattefoder. Hill’s sortiment er udviklet af dyrlæger for at sikre, at hvalpe og killinger får den bedste start på livet, at voksne hunde og katte forbliver i topform, og at ældre hunde og katte fortsat er livlige og adrætte.

foderboxen.dk fører alle de kendte foderserier fra den amerikanske producent. Hill’s kattefoder udmærker sig bl.a. ved et reduceret indhold af salt, som kan være skadeligt over tid. Derudover indeholder Hill’s kattefoder dokumenterede antioxidanter og DHA.

Hver gang du køber kattefoder fra Hill’s, hjælper du hjemløse katte til et længere, sundere, lykkeligere liv, fordi firmaet donerer penge til internater. Hjemløse katte har mindst lige så meget brug for en optimal ernæring som katte med et godt hjem. De internerede katte har meget større chance for at blive adopterede, når de er velnærede.

Check vores store udvalg af foder til katte ud her