Det vigtigste ved pelspleje er børstning. Har du en langhåret hund, bør du børste din hund ca. 2 gange om uge. Hunde som nemt fælder, eller som har en tyk underuld, bør børstes 1 gang om ugen.

Der findes mange forskellige typer af børster og kamme. Nogle er bedst til langhårede hunde, mens andre er specielt velegnet til de korthårede racer. Kom ned i Foderboksen og se vores store udvalg.

Badning
Mange siger, at hunde lugter af hunde. Det er jo i sig selv ikke så mærkeligt. Men hvad er det, der giver denne hundelugt? Efter noget tid vil der ske en opbygning af bakterier og olie på hundens pels. Det er i sig selv ikke farligt, men det kan give denne karakteristiske ”hundelugt”. Bad ikke hunden oftere end 1 gang om måneden, for hunde kan bades for ofte. Det vil resultere i irritabel og tør hud. Brug ikke shampoo til mennesker, men udelukkende shampoo lavet specielt til hunde.

Det rigtige foder
Foderet har rigtigt meget at sige for hundes pels. Der findes fodertyper specielt lavet for at give en flot og skinnende pels. Det indeholder vigtige fedtsyrer, som gavner hundens pels.
Med venlig hilsen
foderboxen.dk