Hvorfor skal jeg gå op i hvilket foder, jeg giver min hund eller kat?
Adskillige undersøgelser har vist, at der er en forbindelse imellem ernæring og sundhed – både hos dyr og mennesker. Og valget af foder til din hund eller kat har en direkte indflydelse på dens helbred og velbefindende.

 

Er alt dyrefoder ikke ens?
Nej, det er det faktisk ikke. Selvom hunde eller katte spiser en bestemt slags foder, betyder det ikke nødvendigvis, at de har godt af foderet. Forskellige faktorer kan påvirke foderets kvalitet, fx ingrediensernes friskhed, sammensætningen af næringsstoffer samt produktions- og pakkemetoder. Desuden har forskellige hunde og katte forskellige ernæringsmæssige behov. En killing i vokse-alderen har for eksempel helt andre behov end en ældre kat. Og hunde af store racer har brug for en anden sammensætning af næringsstoffer end mellemstore eller små racer. Netop derfor er det vigtigt at anvende et foder af høj kvalitet som fx Hill’s, der er specielt sammensat for at tage hensyn til din hund eller kats alder, livsstil, størrelse og eventuelle særlige behov. I modsætning til mange andre fodermærker sammensættes Hill’s produkter altid på nøjagtig samme måde, så du kan være sikker på, at din hund eller kat altid får præcis den samme mængde af næringsstoffer – hver eneste gang du fodrer den.

 

Hvad er et “komplet” foder, og hvorfor bør jeg bruge det?
Fordelen ved at give et komplet foder som Hill’s er, at du kan være sikker på, at din hund eller kat får en korrekt afbalanceret ernæring, som holder den sund og rask. De fleste af Hill’s produkter indeholder også en Superior Antioxidant Formula, som hjælper med at styrke immunforsvaret og beskytter imod sygdom og tegn på ældning. Desuden kan du være sikker på, at alle typer foder i Hill’s sortiment er specielt sammensat. For eksempel indeholder Hill’s Science Plan Large Breed den helt rette mængde af kalcium og energi, og er tilsat L-carnitin, som alle hjælper med at holde muskler, knogler og led sunde hos hunde af store racer. For stort næringsstofindtag kan være lige så skadeligt som for lille indtag af næringsstoffer. Fodring med et hunde- eller kattefoder med forkert ernæringsmæssig balance kan enten forårsage eller forværre en lang række helbredsproblemer. Derfor har Hill’s en perfekt sammensætning af 50 næringsstoffer, og indeholder intet overflødigt salt.

 

Hvorfor er Hill’s godt for min hund eller kat?
Hill’s anvender omhyggeligt udvalgte ingredienser for at give din hund eller kat en ideel ernæringsmæssig profil. Der anvendes blandt andet protein af høj kvalitet, som holder musklerne sunde, omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som fremmer en sund hud og pels, optimalt indhold af kalcium, som styrker tænder og knogler, samt let fordøjelige kulhydrater og fedtstoffer for at give energi. Hill’s Superior Antioxidant Formula med øget indhold af E-vitamin understøtter immunforsvaret og bekæmper celleskader forårsaget af frie radikaler.

 

Hvorfor er det vigtigt, at foderet er friskt?
Hunde og katte har langt bedre smags- og lugtesans end mennesker. Derfor mærker de straks, hvis maden ikke er frisk. Det kan give nedsat appetit og dermed dårligere udnyttelse af næringsindholdet. Hill’s har strenge ingrediensspecifikationer, og for at optimere friskheden bliver mange af ingredienserne anvendt i produktionen få timer efter leveringen. Emballagen er af høj kvalitet, hvilket også hjælper med at holde foderet friskt.

 

Hvordan kan jeg vide, at foderet er sikkert?
Det er forståeligt, at du er bekymret for, om det foder, du giver din hund eller kat, nu også er sikkert. Men du kan have tillid til Hill’s. Alle ingredienser i vores produkter er af allerhøjeste kvalitet, og kommer fra certificerede leverandører. Samtidig er vores kvalitetskontrol og opbevarings- og behandlingsprocedurer af højeste standard.

 

Er det dyrt at fodre med Hill’s?
Hill’s er næringsrigt og højtfordøjeligt. Det vil sige, at energitætheden er så høj, at en pose Hill’s rækker længere end de fleste tror. Når man sammenligner priser med andre typer foder, bør man derfor sammenligne priserne for at fodre hunden eller katten én dag – i stedet for at sammenligne udsalgspriserne på poserne.

 

Hvorfor skulle jeg have tillid til Hill’s?
Hill’s har over 60 års erfaring med optimal ernæring til hunde og katte. The Global Hill’s Pet Nutrition Center beskæftiger dyrlæger, ernæringsforskere og mange andre eksperter, som er engagerede i at anvende den bedste teknologi til ernæring til hunde og katte. Deres engagement bidrager til, at hunde- og katteejere over hele verden kan nyde det helt specielle forhold, de har til deres hund eller kat, så længe som muligt.

 

Vil min hund eller kat kunne lide Hill’s foder? 
Hos Hill’s ved vi, hvor vigtigt det er, at hunde og katte kan lide deres foder, så de får dækket deres ernæringsmæssige behov og holder sig sunde og raske. Vi gennemfører tusindvis af individuelle smagstest hvert år for at sikre, at hunde og katte elsker Hill’s. Vi er faktisk så sikre på, at din hund eller kat vil elske Hill’s gode smag, at vi giver 100% smagsgaranti – dvs. fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Hvis du ikke har prøvet Hill’s før, så gør det nu – det er aldrig for sent at give din hund eller kat det bedste.

Læs mere på Hill’s hjemmeside http://www.hillspet.dk/

Med venlig hilsen
Vetboxen.dk