Smukke Ninus mangler en fantastisk familie, der har masser af plads til, at der kan spurtes rundt til den helt store guldmedalje. Han søger intet mindre end luksuslivet, med masser af kærlighed og menneskekontakt. Hvis du er interesseret i Ninus, så skal du møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, og fortælle, hvad du kan tilbyde ham af luksusliv. Vi vurderer med det samme, om han skal med netop dig hjem.

Race: Dværgkanin
Farve: creme
Køn: han
Født: 12 mdr
Vægt:

Dyr Betingelser
Dyreværnet bortadopterer dyr af alle racer, køn og alder. Vi gør meget ud af at matche vores dyr med de rigtige ejere, så adoptionen bliver en succes for både dyr og ejer. Derfor er det vigtigt for os at vide så meget om dig og din familie som muligt, når du ansøger om et dyr hos Dyreværnet. Du skal være forberedt på, at vi stiller dig spørgsmål omkring dine boligforhold, dine arbejdstider og dine fremtidsplaner. Hvis du overvejer at adoptere et dyr fra Dyreværnet, beder vi dig og at besøge Dyreværnetsinternat for at blive introduceret til dit nye familiemedlem. Går mødet godt, tager vi imod en ansøgning fra digpå det dyr, du ønsker at adoptere. Dyreværnet vurderer herefter, om det dyr du gerne vil adoptere er det rigtige match for dig og din familie. Er det ikke det, er vi naturligvis klar med råd og vejledning omkring et andet dyr.

Der må ikke avles på dyr adopteret fra Dyreværnet. Ved adoption af dyr fra Dyreværnet skriver du under på, at dyret leveres tilbage til Dyreværnet, hvis du mod forventning ikke kan beholde det, til det dør af naturlige årsager.

Ønsker du at adoptere en af vores hund og har du hund i forvejen, er det vigtigt, at hundene får lov at møde hinanden før adoptionen, så vi kan sikre os, at de vil fungere godt sammen.

Læs mere på: http://www.dyrevaernet.dk/