Der er mange fordele ved en hundeseng. Når hunden har sit eget sovested, føler den sig mere tryg. Det er også mere hygiejnisk med en hundeseng frem for en hund, der bare slænger sig på gulvtæppet eller i sofaen.

foderboxen.dk har et bredt udvalg af udstyr til menneskets bedste ven. Her finder du en rengøringsvenlig og hyggelig hundeseng i alle størrelser og stilarter. En hundeseng kan være lavet af plastik, flet eller tekstiler.
Hundekurv
Vi har mange udgaver af den klassiske hundekurv, der kan indrettes med bløde tæpper og puder, som nemt kan vaskes. Er du interesseret i en alternativ udgave af den traditionelle hundeseng, kan vi eksempelvis byde på en hundeseng af hør eller bomuld udformet som et kødben eller en sofa.
Rengøringsvenlig hundeseng
En hundeseng af plastik har den store fordel, at den er nem at rengøre i bund, hvilket er godt, hvis din hund slæber meget mudder ind eller tit skal behandles for lopper. Vi fører plastsenge i farverne grå og sort til hunde i alle størrelser. En hundeseng skal have en størrelse, så hunden kan strække sig fladt ud på siden. Hvis sengen er for stor, mister den sin tryghedsskabende funktion.

Check vores store udvalg af hundesenge ud her

Hundebur
Nogle vælger at lade hunden sove i et bur i stedet for en hundeseng. Det er hundens natur at søge ly i en hule, når den falder til ro – i mangel af et bur, vil hunde ofte lægge sig til at sove under et bord eller i et hjørne. Tilsvarende graver vilde hunde sig ofte ned i huller, når de skal sove.

Et bur som hundeseng kan således løse mange af de problemer, der forårsager destruktiv adfærd hos hunde, typisk stress og angst. Hunde kan være bange for fremmede mennesker, og besøgende kan være bange for hunde – begge dele løses med et bur.

De fleste hunde skal vænne sig langsomt til en ny hundeseng. Brug legetøj og godbidder til at introducere hunden for sin seng og undlad at straffe hunden ved at “sende den i seng”.

Find det bur der passer til din hund her

Ved hjælp af tilbehør kan buret blive en hyggelig hule, som hunden kan bruge derhjemme. foderboxen.dk har også en masse tilbehør til din hundeseng; puder, tæpper og legetøj. Kontakt os på info@foderboxen.dk eller på telefon 44 61 21 00, hvis der er noget, du mangler i vores webshop eller har spørgsmål til vores produkter.