Hamsterbur med optimal indretning – Hos Vetboxen.dk finder du et hamsterbur, der er designet med størst mulig hensyn til dyrets velbefindende. Vi har bure, der er nemme at skille ad og gøre rent. Du kan få alskens tilbehør til dit hamsterbur, f.eks. en tunnel, så din hamster kan hygge sig i overensstemmelse med dens natur. Et tunnelsystem til et hamsterbur kan udvides efter behov med nye led.

Klik her for at se vores store udvalg af udstyr til gnaver i alle størrelser

Udover tunnelsystemer fører vi populære hængekøjer, gynger, hængebroer, bolde og ruller. Derudover har vi naturligvis et bredt udvalg af det klassiske hamsterhjul, der i dag findes i mange moderne varianter.

Et hamsterbur må ikke være for stort – så bliver hamsteren utryg. Et hamsterbur med låge i siden er en god idé, da gnaveren kan gå i panik, når man indfanger den oppe fra (ligesom en rovfugl).
 

Hamsterbur af tremmer eller skal?
Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer bure. Et hamsterbur med tremmer sikrer en god ventilation. Hamsteren har mulighed for at klatre rundt i buret, og man kan bruge tremmerne til ophængning af diverse tilbehør: Hængekøjer, huse mv. Ulempen ved tremmerne er, at strøelsen falder ud, hvilket kræver mere rengøring omkring buret.

Skal bure derimod holder halmen inde, så man ikke skal feje omkring buret hver dag. Det kan dog være lidt vanskeligere at montere drikkeflasken og andet tilbehør i et skalbur. Fra Rody fører vi det smarte hamsterbur, der holder bunddækket inde, i farverne rød, lime, blå og pink. Buret omfatter en plaform, et hjul, en madskål og en drikkeflaske.

Det er muligt at få et hamsterbur med ekstra høj bundkant, som holder på strøelsen, bl.a. fra Criceti.

Udendørs hamsterbur
Om sommeren kan din hamster nyde godt af en løbegård på græsplænen. Der er tale om en enkel, ofte sekskantet, indhegning af tremmer. Vetboxen.dk har løbegårde til små gnavere, med og uden net og tilbehør som f.eks. huse og hjul. Klik her for at se vores udvalg af løbegårde

Et hamsterbur kan indrettes på utallige måder, både inden- og udendørs. Der findes hamsterhuse af træ, der ligner menneskehuse, eller små reder, der minder om hamsterens naturlige domicil. Der findes også stilrene hamsterboliger af pileflet. 

I vores kategori til gnaver, finder du et stort udvalg af produkter, som kan hjælpe dig med at indrette det perfekte hamsterbur:

Med venlig hilsen
Katja N-Masters | Vetboxen.dk