banner-nyhedsbrev-hundetraening-2014“Hunde ønsker at adlyde og finder tryghed i deres “leder” lær dig selv at lede din hund og din hund vil finde tryghed i dit lederskab ”

Af Katja N Masters

Hunde- & lydighedstræning, Hvalpe- & lydighedstræning & NYHED: Spor/næsetræning

Nye hold starter op hele tiden!

Så er det tid til mere hundetræning og træner er Bettina Kjærgaard, som er en meget dygtig og erfaren uddannet hundetræner. Bettina er vant til at træne hunde til konkurrencer, lydighed, spor og brugshunde. Bettina har endvidere arbejdet meget med at gøre problemhunde til gode familiehunde – Så her kan hun også hjælpe.

Tilmelding sker i butikken i Skovlunde Centret.

Hvalpe- & lydighedstræning
Dette hold er til dig der har en hvalp og godt vil sikre jer en rigtig god start. Du og hunden vil lære en masse basis øvelser, så som at gå pænt, sidde, adlyde og mange andre komandoer.

Kusus indhold:
Socialisering af hvalpen
Miljøtræning
Kontaktøvelser
Grundlæggende lydighed
Lederskabsøvelser

Hundetræning/Voksen/Unghunde
Eller også kaldt “lydighedstræning” vil I lære alt fra normal lydighedstræning, at gå pænt til socialiseringsøvelser. Holdet er sammensat sådan at både ikke trænede og let øvede, vil kunne få meget ud af dette hold.

Kursus indhold:
Socialiseringøvelser
Kontaktøvelser
Lydighed
Lederskabsøvelser
Problemløsning

Spor/næsehold
Denne træning er for ALLE hunde i ALLE aldre. Man kan i det daglige gå tur i mange timer uden at hunden bliver træt, fordi en hund er bygget til at gå og gå og gå mange kilometer. Men når hunden er på næsehold, bliver den stimuleret mentalt, da hjernen kører på højtryk for at bearbejde alle de dufte..
Det er bevist det er den bedste måde at stimulere og køre din hund mentalt træt.

Husk på at en hvalp ikke må gå langt, og derfor er det fantastisk træning for hvalpen at gå spor.

Kursus indhold:
På disse hold laver vi spor, felt søg og eftersøgning i skov på både genstande og mennesker.

Hvalpe- & lydighedstræning tirsdag kl 17:30 til ca kl 19:00

Hundetræning (voksne og rutinerede hunde/unghunde) tirsdag kl 19:15

Spor/næsetræning torsdag kl 17:30 til ca kl 19:00

8 gange á ca 1,5 Time, dvs ca 12 timers træning hunde- og hvalpetræningen er også lydighedtræning og det bedste er at vi træner ovre på Flyvepladsen

Vi træner på flyvepladsen ved kirkegården. Parker ved kirkegården, gå op ad grusstien, så vil du se alle dem til træning, på din højre hånd.

Vi træner på flyvepladsen ved kirkegården. Parker ved kirkegården, gå op ad grusstien, så vil du se alle dem til træning, på din højre hånd.


20140302-085202.jpg

20140302-085216.jpg

20140302-085226.jpg