Det er ikke lige meget, hvilken type hundefoder, du vælger her. Det afhænger af om hunden er hvalp, voksen eller gammel. Er det en hvalp er det vigtigt at der købes det rigtige hvalpefoder og ligeledes skal det være voksenfoder til det lidt ældre hunde.

Derudover afhænger den optimale hundefoder af racen, altså om der er tale om små, mellem eller store hunde. Vetboxen.dk har gjort det nemt for dig at købe hundefoder, da vi har kategoriseret de mange forskellige produkter efter forskellige egenskaber, størrelse, alder m.m.

Aktivitetsniveauet er meget vigtigt for hvilken type hundefoder, du skal vælge. En meget aktiv hund har brug for meget energi.

Hos Vetboxen.dk har vi både hundefoder til den aktive og mindre aktive hund. Vi har også et bredt sortiment af specialfremstillet hundefoder, eksempelvis til hunde med mave-, pels- eller tandproblemer.

Hundefoder i pose eller på dåse?
Det er muligt at få hundefoder i tør og våd tilstand, og der er fordele og ulemper ved begge typer. Vådfoder, som er hundefoder på dåse, er typisk mere indbydende for hunden end tørfoder.

Hvis en hund skal fedes op, er våd hundefoder således et godt alternativ. En hund er imidlertid skabt til at tygge i knogler og vil uvægerligt få problemer med tænderne, hvis den kun får dåsemad.

Kødben og tørfoder kan forebygge problemer med tandsten. Man kan eksempelvis blande vådfoder og tørfoder.

Det er vigtigt, at foderpillen har den rigtige størrelse, så hunden ikke forsluger sig. Små, drægtige og diegivende hunde har brug for mere letfordøjeligt hundefoder, dvs. mindre foderpiller. Uanset hvilken slags du vælger, er du hos vetboxen.dk garanteret hundefoder af høj kvalitet: Hundefoder, der er sammensat, så hundens immunforsvar og bevægelighed styrkes med klinisk dokumenterede antioxidanter og fiskeolie.

Dæk op til hundefoder
Vi fører en bred vifte af madskåle af stål, keramik eller plast. Skålene fås typisk enkeltvis eller i sæt til hhv. vand og mad. Vi har bl.a. skåle med forhøjninger i bunden, der medfører, at hunden ikke plasker så meget med hverken vandet eller foder. Det minimerer behovet for rengøring, ligesom det er godt for hundens fordøjelse, at den tvinges til at spise langsomt. Når du doserer hundefoder, bør du ikke give mere, end hunden kan spise i én omgang.

Hvem er vi?
Vetboxen.dk er en webshop, der brænder for dyrenes ve og vel. Vi vil gerne have vores kunder til at vælge kvalitets hundefoder frem for discount produkter, der i det lange løb er usundt for hunden. Udover at sælge til private, hjælper vi dyrlæger og andre forhandlere af hundefoder med online handel.

Kontakt os på info@vetboxen.dk eller på telefon 5353 2929 hvis du vil vide mere om vores forretning eller har spørgsmål til vores produkter.  

Nyttige link 

 

Med venlig hilsen
Katja N-Masters | vetboxen.dk