Hos foderboxen.dk finder du alle former for tilbehør til hunde: Seler, transportkasser, madskåle, legetøj, plejeprodukter osv.

Hundebure og transportkasser
Et bur kan være et nødvendigt tilbehør til hunde, der skal være alene hjemme. Det er hundens natur at søge ly i en hule, når den falder til ro. Et bur er en form for tilbehør, der kan løse op for destruktiv adfærd hos hunde ved at minimere stress og angst. Hunde kan være bange for fremmede mennesker, og besøgende kan være bange for hunde – begge dele løses med et bur.

Til hunde, der skal med på køreture eller rejser, er en transportkasse ofte en god investering, fordi den ligesom hundeburet giver tryghed.

Klik her for at se alt inden for hundebure og transportkasser

Tilbehør til pleje af hunde
Når det gælder pleje af hunde, har vi tilbehør fra førende producenter. Til pelspleje anbefaler vi FURminator, en ergonomisk børste, der effektivt og skånsomt fjerner underpels samt løse hår og reducerer fældning med op til 90 %. FURminator fjerner hår uden at beskadige pels og hud, og hunden føler sig ikke generet af processen, der svarer til at blive klappet og kløet bag ørerne.

Hunde får ofte lopper, og i disse tilfælde anbefaler vi Frontline eller Bayvantic Vet, der effektivt bekæmper både lopper og deres larver samt flåter. Til generel forebyggelse af parasitangreb anbefaler vi hvidløgsprodukterne fra Pet-Gourmet.

Klik her for at se alle vores produkter indenfor hundepleje

Uden mad og drikke…
Udover diverse tilbehør har vi et stort sortiment af foder til hunde fra de bedste producenter i branchen, bl.a. Hill’s.

Maden bør serveres med stil og omtanke, og vi har en bred vifte af madskåle af stål, keramik og plast. Skåle med forhøjninger i bunden medfører, at hunden ikke plasker så meget med hverken vand eller mad. Det minimerer behovet for rengøring.

Klik her for hundemad eller her for foder og drikkeskåle

Hundelegetøj
Det er godt for hundens fordøjelse, at den tvinges til at spise langsomt, og vi har derfor en bred vifte af tilbehør, der kombinerer leg/legetøj og godbidder/foder til hunde. Maddispenserende legetøj er ideelt til hunde, der er overvægtige eller har tendens til at blive oppustede. Det er også godt tilbehør til hunde, der keder sig, da jagten på godbidderne/foderet får tiden til at gå på en konstruktiv måde.

Vi har legetøj, der kan stimulere tænderne, bl.a. hos hvalpe, der generes af tandfrembrud. Fra Kong fører vi det meget solide kæledyrs- og tyggesikre gummilegetøj.

Klik her for at se vores kæmpe udvalg af legetøj til hunde