Alle hunde og katte, der plejes af Hill’s Pet Nutrition, lever i et kærligt, sikkert, legesygt og rent miljø. Vi anvender kun ikke-operative, humane forskningsmetoder, der er nødvendige til udvikling af ernæringsteknologi, så hunde og katte får et længere og sundere liv. Vores gennembrud inden for hunde- og katteernæring er uden sidestykke i dyrefoderindustien, og vi har baseret vores virksomhed og omdømme på altid at anvende de højeste etiske standarder.

Vi beviser hver dag, at videnskabelig teknologi af kvalitet og engageret pleje af dyr går hånd i hånd med henblik på at forbedre hunde og kattes sunde liv. Det er årsagen til, at Hill’s kun støtter [og udøver] ansvarlig, omsorgsfuld og human behandling af hunde og katte. Alle forsøg foretaget af eller sponseret af Hill’s skal — uanset om de foregår på Hill’s Nutrition Center eller eksternt hjemme hos forbrugere, på universiteter eller andre steder — overholde følgende stramme Hill’s politikker for at sikre enestående dyrepleje:

Vi deltager ikke i forsøg, som sætter hundes og kattes helbred på spil. Alle forsøg sponseret af Hill’s er udformet med henblik på at bevare og forbedre dyrenes sundhed. Der foretages ingen forsøg på hunde og katte, der kræver medlidenhedsdrab.
Når der udføres forsøg for at se, hvordan et næringsstof absorberes, fordeles, oplagres og udskilles af en hund eller kats krop, anvender vi kun forsøgsmetoder, der er veterinære modstykker til humane ernæringsmæssige eller medicinske forsøg. Hill’s sponserer og gennemfører ikke forsøg, der forvolder hundene og kattene smerte. Dette er baseret på den opfattelse, at det, der er er smertefuldt for mennesker, også er smertefuldt for hunde og katte.
Vi udfører kun forsøg, hvis vi har overbevisende grunde til at mene, at vi kan forbedre hunde og kattes sundhed og velvære. Disse forsøg resulterer ofte i gennembrydende ernæringsmæssige resultater, der forbedrer livet for millioner af hunde og katte.
Vi bestræber os hele tiden på at finde måder, hvorpå vi kan blive mindre afhængige af dyreforskning. Et betragteligt antal hunde og katte, der deltager i vores fodringsforsøg, indgår i forsøg derhjemme. Vores dyrlæger og ernæringsspecialister er dygtige til at udvikle modeller, som simulerer dyresystemer. Vi har f.eks. i forbindelse med mundhygiejneforsøg været foregangsmænd for anvendelse af en “kunstig mund”, der måler nye teknologiers effektivitet. Et andet eksempel er vores udvikling og brug af en matematisk formel baseret på foders ernæringsprofil, som nøjagtigt viser katteurins pH-værdi uden at teste katten.
For at forsikre dyreejere om, at vores terapeutiske foder er sikkert og effektivt, støtter vi forsøg, som benytter hunde og katte med naturligt forekommende sygdomme eller tilstande. Vi deltager ikke i forsøg, som anvender kirurgiske indgreb eller ikke-kirurgiske metoder for at skabe eller simulere sygdomstilstande.
Hill’s Pet Nutrition Center og enhver ekstern facilitet støttet af Hill’s skal overholde eller overgå alle de lovgivningsmæsse standarder for pleje af dyr, der gælder for branchen. For alle forsøg på eksterne faciliteter udnævner og finansierer vi “dyretalsmænd”, som er ansvarlige for at sikre hver enkelt hund og kat engageret pleje, hvori motion og et socialt berigende mijø indgår som kerneområder.
Vi går varmhjertet ind for og opfordrer til adoption af hunde og katte, som tidligere har deltaget i undersøgelser. Vi råder på det kraftigste nye hunde- og katteejere til grundigt at sætte sig ind i, hvordan man passer en hund eller kat, inden man anskaffer sig den.
Vi offentliggør resultaterne af vores forsøg for at fremme viden om ernæringsmæssig sundhedspleje og for at hjælpe med at forebygge unødvendig gentagelse af forsøg, som kræver deltagelse af hunde og katte.
Hill’s bruger kun data fra dyreforsøg, der er offentligt tilgængelige (udgivet tidligere), eller som blev foretaget i henhold til denne Globale Dyrevelfærdspolitik.