Vetboxen.dk har et stort sortiment af udstyr til hundetræning. Ikke mindst har vi masser af godbidder, der kan bruges til hundetræning eller en hyggestund: Ben, tyggepinde, tørret kød, griseører m.m. Både når det gælder de faste måltider og godbidderne, samarbejder vi med de førende leverandører på markedet, således at fordøjelse og fornøjelse går op i en højere enhed. Udover de klassiske kødben og “politistave” til hundetræning fører vi godbidder med højt kødindhold, tandrensende stænger og hundechokolade, der får mundvandet til at løbe. Til hundetræning har vi godbidder, som er tilpasset hundens unikke behov. Hvis din hund eksempelvis har brug for at rense tænder eller at tabe sig, har vi specielle lækkerier til de formål.

Altid 100vis af godbidder på Vetboxen.dk, find dem her

Legetøj til hundetræning

Vetboxen.dk har masser af legetøj med indbyggede godbidder, hvilket forlænger både legetiden og måltiderne til gavn for fordøjelsen. Vi har bl.a. bolde med hul i, så man kan putte en godbid ind, hvorefter den lille hund kan hygge sig med at få den ud. Maddispenserende legetøj er ideelt til hundetræning, hvis hunden er overvægtig eller har tendens til at spise for hurtigt. Hundetræning med legetøj og godbidder giver masser af mental og fysisk stimulering. Legetøjet medvirker til at underholde hunden, både når den er alene hjemme, og når hele familien er samlet. Vi har et bredt udvalg af legetøj til hundetræning i form af apportering og tovtrækning.

Derudover har vi legetøj, som kan stimulere tænderne. Legetøj af gummi er optimal til hundehvalpe, fordi det fremskynder udbruddet af de nye tænder, uden at skade dem. Samtidig giver legetøj af gummi sunde tyggevaner hos hunde. Voksne hunde har brug for legetøj, der er hårdere for at stimulere deres stærke tænder og kæber.

Find legetøj til hunde her

 

Når hunden skal lære at gå tur

Når hunde skal føres i snor, bruger man traditionelt halsbånd eller seler. Til hundetræning har man bl.a. brugt kvælerhalsbånd, som strammer til om hundens hals, når den trækker. I vore dage bruger man i stigende grad seler frem for halsbånd til hundetræning. Selen fordeler trykket over hundens skuldre, hvorved hunde, der trækker meget i snoren, kan undgå alvorlige nakke- og rygproblemer. Vi anbefaler altid H-seler til hvalpe, der endnu ikke har lært at gå pænt i snor.

Find halsbånd og seler her

Har du brug for rådgivning om udstyr til hundetræning, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@vetboxen.dk eller på telefon 53532929.