Hvis du holder af din hund, men hader dens hår i gulvtæpperne, er FURminator løsningen. FURminator fjerner effektivt underpels samt løse hår og reducerer fældning med op til 90 %. Hyppig brug af FURminator mindsker behovet for støvsugning og risikoen for allergi.

Samtidig får din hund en flottere pels og en bedre oplevelse af at blive kæmmet. Hundens hud er følsom og kan derfor nemt irriteres og rives af traditionelle børster og kamme. FURminator skubbes gennem toppelsen og fjerner nemt og skånsomt underpels og løse hår. FURminator fjerner hår uden at beskadige pels og hud, og kæledyret føler sig ikke generet af processen, der svarer til at blive klappet og kløet bag ørerne. Køb Furminator her

Det ergonomiske håndtag gør det behageligt – også for hundens bedste ven – at arbejde med FURminator. FURminator er designet med en funktion, der fjerner løse hår fra værktøjet (FURinjector) – du trykker bare på børsten, så falder håret af. Det er hygiejnisk at man slipper for at røre ved håret.

Se en demonstration af FURminator.

FURminator til katte
FURminator kan også bruges til katte. Katte er gode til at pleje deres egen pels, men langhårede katte har brug for hjælp til at komme af med løse hår. Katte kan nemlig sluge to tredjedele af deres løse hår, hvilket resulterer i hårbolde, som stresser dyret og sviner hjemmet til.

Katte bryder sig meget lidt om vand, og derfor har FURminator udviklet hygiejneprodukter, der ikke kræver vand. FURminator har bl.a. lavet shampoo, der specifikt modvirker hårbolde.

FURminator pleje
FURminator laver specialprodukter til hunde og katte samt hvalpe og killinger med langt hår. En FURminator kommer i mange forskellige størrelser fra gigant til mini.

Du kan få FURminator i pakker med spray eller shampoo og balsam. Sprayen bruges uden vand. Shampooen er beriget med omega 3 & 6 fedtsyrer, morgenfrue og papaya. Alle plejeprodukterne indeholder naturlige ingredienser, uden parabener, kunstige farvestoffer osv.

FURminator, der er et amerikansk produkt, bruges og anbefales af dyrlæger og professionelle plejere.

Fisk til flot pels
Skøn pels kommer indefra. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra godt for din hund eller kat, anbefaler vi Grizzly Vildlakseolie som supplement til din FURminator. Vildlakseolien fra Alaska giver dit kæledyr en sund hud og flot pels samt et sundt kredsløb med et højt immunforsvar.

Find masser af FURminator og andre børste, samt kamme her