foderboxen.dk er landets førende hunde shop på nettet. Vi har det største udvalg af kvalitetsfoder fra verdens bedste producenter. Vi har gjort det nemt for dig at handle hundemad, idet vi har kategoriseret de mange forskellige produkter efter forskellige egenskaber: Alder, størrelser og aktivitetsniveau er meget vigtigt for hvilken slags hundemad, du skal vælge. Derudover har vi et bredt sortiment af specialfremstillet foder, eksempelvis til hunde med mave-, pels- eller tandproblemer.

Den bedste hundemad
Hunde lider ligesom mennesker af livsstilssygdomme, der skyldes dårlig ernæring: allergi, overvægt, problemer med fordøjelsen eller bevægeapparatet samt livstruende sygdomme som kræft. Ny forskning peger på, at disse sygdomme skyldes for mange kulhydrater. Derfor lægger vi vægt på at vores produkter har et højt kødindhold. Find hundefoder eller kattfefoder her

foderboxen.dk er en hunde shop, der brænder for dyrenes ve og vel. Vi vil gerne have vores kunder til at vælge det bedste foder frem for discountmad, der i det lange løb er usundt for hunden. Vi er en hunde shop, der henvender sig til privatkunder, men derudover hjælper vi dyrlæger og dyrehandler med online handel, læs mere om dette her Webshop til dyrlæger eller Landes bedste dyrehandler.

Kontakt os på info@foderboxen.dk eller på telefon 44 61 21 00, hvis du vil vide mere om vores forretning eller har spørgsmål til vores produkter.

Alskens udstyr til hunde
foderboxen.dk har meget mere end foder på hylderne – vores online shop har eksempelvis landets største udvalg af halsbånd til hunde. Uanset hvilken type halsbånd, du leder efter, finder du hvad du skal bruge i vores hunde shop. Vi har halsbånd af læder og stof, med og uden reflekser eller bling bling.

Vi har også bure og transportkasser, som giver hunden tryghed. Vi har transportudstyr, legetøj, mad- og drikkeskåle, halsbånd og seler, tøj, kurve, plejeartikler og meget mere til voksne hunde og hundehvalpe af alle racer.

Pelspleje og legetøj
Når det gælder pelspleje af hunde, anbefaler vi den amerikanske FURminator, som effektivt fjerner underpels samt løse hår uden at beskadige pels og hud. Kæmningen svarer til at blive klappet og kløet bag ørerne. Den hygiejniske børste, der reducerer fældning med op til 90 %, ligger godt i hånden og med et enkelt tryk falder håret af, så man slipper for at røre ved det. Check vores store udvalg af udstyr m.m. til pelspleje

foderboxen.dk har en bred vifte af legetøj til aktive hunde, der skal beskæftiges med apportering og tovtrækning. Derudover har vi gummilegetøj til hundehvalpe, der fremskynder udbruddet af de nye tænder uden at skade dem, og som giver hunde sunde tyggevaner. Se alt vores legetøj til hunde her