Der findes rigtige mange gode dyrefodertyper ude i den store verden, men der findes desværre langt flere dårlige, og det kan være svært som normal forbruger eller forhandler at kende forskel, da vi ikke er dyrlæger, og ikke får hjælp fra vores ven, hunden/katten. Den spiser det meste, og kan nemt snydes ved at putte mere salt eller sukker i. På samme måde som os selv og “junk food”. Her handler det jo mest om smag (salt/sukker), og ikke så meget om kvalitet eller næring. Vi er også som mennesker ofte nemme at “snyde” med en pæn indpakning og lign… i det store hele kan det være svært at kende forskel på den gode foder og den dårlige.

Hvad kan så hjælpe os?
Prisen kan ofte være en stor hjælp. Det koster ca. 2,60 kroner at fodre en kat om dagen med kvalitetsfoder fra Hills. Det er et beløb, mange når at bruge på plastikposer om dagen. Så i virkeligheden er det ikke et stort beløb, når man så giver katten alt det, den skal bruge for at holde sig sund og rask. Så kan man spørge sig selv, om man, selvom man er meget opmærksom på sine omkostninger, selv har mulighed for at lave kvatitetsfoder til en kat meget billigere.

Det, vi også har gjort er, at vi har kigget på, hvad de fleste dyrlæger vælger at anbefale, og de grunde der gør, at de anbefaler en bestemt type foder, som ofte er Hills. Disse ting er med til at gøre, at vi vælger at anbefale Hills og Royal Canin, og derfor er det også det foder, vi har valgt at føre. Der er andre, og dem vil du også kunne finde i nogle af vores butikker, men vi handler alle med Hills og Royal Canin