Ligesom mennesker kan kæledyr få allergi eller atopisk dermatitis. Hunde, katte og andre kæledyr kan blive allergiske overfor pollen og husstøv, og kan reagere ligesom mennesker med kløe og anden ubehag. 

Hvad kan man gøre for ens Allergi hund ?
Allerførst bør man selvfølgelig konsultere sin dyrlæge. Dyrlægen kan hjælpe med til at finde ud af, hvad det nøjagtigt er, din hund er allergisk overfor. Derefter findes medicin i form af indsprøjtninger, piller og cremer som kan hjælpe. Sørg for at hunden har rigeligt med rent vand. Sørg for at følge dyrlægens instruktioner nøje. Hold godt øje med hunden efter tegn på, om allergien vender tilbage.

Når det kommer til allergi hos hunde eller katte, kan man ofte afhjælpe det meget ved at gå efter at give ens hund eller kat et kvalitetsfoder, som er lavet til at forbygge allergi.

Vi anbefaler selv Hill’s Science Plan™ , Hill’s Prescription Diet™ & Royal Canin. Som alle er mærker som er testet og fra producenter hvor man ved det altid er samme standard der er i posen med hundefoder. Sidst er vigtigt altid at huske på ikke kun hvis man har en allergi hund eller kat, 

Her er en liste over dem vi kan anbefale at folk med en hund eller kat som lider af allergi skal gå efter

Top-liste over allergifoder til hunde:

1. Hills Science Plan Sensitive Skin.
Har du en allergi hund som lider af hudallergi, vil vi klart anbefale Hill’s Science Plan Sensitive Skin, som med stor sandsynlighed hjælpe din hund med din hud allergi. Hill’s Science Plan Sensitive Skin indenholder en masse ingredienser, som hjælper din allergi hund med at undgå tør, skællende og kløende hud. Ingredienser er bla. klinisk dokumenterede antioxidanter og omega-3 og omega-6 olier.