5 dejlige ting ved at have hund

En at sove med

Hvis man altså godt vil have sin hund i sin seng, så er det noget af det bedste jeg ved, at sove med min hund. Det er bare så hyggeligt, at ligge og putte og hunde holder også en dejlig varm, hvis man har det koldt og det er lige som at sove med en bamse.

Ud at gå tur

Når man har hund, så skal man ud at gå tur med sin hund. Men det er en af de ting som ens hund elsker at gøre, fordi så kommer de ud og kan dufte til alt og hilse på alle som man møder og det er god motion for både dig og din hund, og det er også så hyggeligt, når man måske sætter sig og så ens hund kommer op og sætter sig med en og efter man har gået tur med sin hund, er de meget gladere.

Man har altid en at være sammen med

Det er altid dejligt at sidde foran tv’et, men med en hund ved sig, er det bare en million gange bedre og hvis man gerne vil have nogen at lege med, så har man det altid. Og hvis man skal på køreferie, så kan man tage hunden med. Men når man har en hund med på turen, så gør det bare alting bedre.

Når man kommer hjem

Når man kommer hjem, så bliver man altid mødt af en glad hund, som er helt overgearet og bare har savnet dig lige som om du var væk i millioner af år på en eller anden rejse, men nu er du her og hvis man har en af de hunde som også  kan smile, så bliver ens dag bare meget bedre end den var før nu, og hvis man havde en fantastisk dag, så gør det også bare dagen bedre og nu kan man hygge med sin vuffer.

Når man er ked af det

Når man er ked af det, så kan ens hund mærke det og den vil gerne have dig glad igen, så din hund slikker dig i hele ansigtet og det betyder bare at din hund elsker dig mere end du ved fordi den har uanede mængder af kærlighed til dig og den bliver også ked af det når du er ked af det.

Kan kun sige, jeg elsker at have hund. 

Med venlig hilsen

Julius – Skolepraktikant Skovlunde