Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

Perle Guramien er en territori fisk, men kan godt være noget sky eller genert lille en, og bør ikke opbevares med fisk, der er for aggressiv. Den kræver rent vand og varieret foder. Skal helst gå i par og gerne flere par. Men en flot om fredelig fisk.

En tank med et volumen på 120 liter (30 gallon) eller derover anbefales generelt til et par perle-gouramier, selvom alt over dette volumen anbefales kraftigt, da disse fisk kan vise tegn på stress, unormal aggression og sygdom, når de er begrænset. [6] Foretrukne tankstemperaturer er 22–28 ° C (72–82F). [3] Tanke med overflader udsat for frisk luft anbefales, så pearl gouramis labyrintorgel kan fungere korrekt. Som med ethvert tropisk akvarium kræves passende filtrering, belysning, underlag og dekorationer, planter og andre dele af korrekt pleje. Denne fisk kan være lidt sky eller genert og bør ikke opbevares sammen med fisk, der er for voldelige eller aggressive. [6] Faktisk viser disse fisk i de første flere dage eller uger typisk ekstrem skyhed og skyhed, idet de bruger en hel del tid på at gemme sig, uanset tankkamerater eller vandegenskaber. Hvis de under passende forhold dog vokser ud af dette og bliver mere gregarious og bliver sociale fisk. Selvom noget hårdfør, kan perle-gouramis være sårbare over for sygdomme, så rent vand er et must. Mange gouramier viser dristig adfærd, når tanken er udstyret med planter, dekorationer og ornamenter, der giver sikre tilbagevendende midler til fiskene i tider med stress.

Læs mere her: https://en.wikipedia.org/wiki/Pearl_gourami