Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

Brug et blødt, sandagtigt substrat, da denne art kan lide at grave og har tendens til at tilbringe en del af sin tid helt begravet. Når grovere grus anvendes, kan det blive stresset eller beskadige sig selv, og fodring adfærd kan hæmmes.

Et par rødder og grene, der er placeret på en sådan måde, at der er masser af skyggefulde pletter dannes, kan bruges til at tilføje struktur til displayet, og tilsætning af tørret bladkuld ville give yderligere dækning og hjælp til simulering af naturlige forhold.

Ret svag belysning er også at foretrække med vandplanter fra slægter som Microsorum, Taxiphyllum og Cryptocoryne egnede.

Gentag filtrering, der giver en lille overfladeomrøring, er tilstrækkelig, og højest mulig strømningshastigheder undgås.

Sørg for, at små prøver ikke er i stand til at indtaste filterindtag og dække tanken godt, da de fleste loaches hopper til tider, især når de introduceres i et nyt miljø.