Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

En super flot sugemalle, som dog kan blive MEGET stor og derfor ikke en sugemalle de fleste vil kunne beholde, når den bliver voksen da den bliver op til 1 meter og derfor som voksen vil have det bedst på den Blå planet – men sikker på de vil tage imod den 🙂   Unger har tendens til at være ret fredelige, men bliver mere territoriale og aggressive, da de modnes, hvilket betyder, at voksne bør opretholdes enkeltvis, og medmindre akvariet er af offentlig akvariumstørrelse, uden andre substratboere.

Denne art er en generaliseret detrivore, så tilbyd en varieret kost omfattende tørrede, frosne og levende fødevarer, herunder sinkplader, wafers, skiver af frugt og grøntsager samt kødfisk som f.eks. Blodorm, regnorme, rejer. I naturen er det kendt at forekomme tæt på bosættelser og føde på menneskeligt affald / organisk affald på nogle lokaliteter.

Vækst kan hæmmes, hvis måltidsstørrelse og fodring frekvens er utilstrækkelige. Når du køber loricariid havkat, skal du kontrollere, at maven og / eller øjnene ikke forekommer sunket, da det er typiske tegn på underernæring.