DIN LOKALE DYREHANDLER I HJERTET AF SKOVLUNDE

I hjertet af Skovlunde ligger din lokale dyrehandler, fyldt med kvalitets produkter til dit kæledyr, foder, udstyr og masser af akvariefisk og tilbehør.
Læs mereBesøg vores Webshop

Vi mener kvalitet & service skal gå hånd-i-hånd

Specielt når det handler om vores kæledyr, de kan nemlig ikke selv vælge – de bestemmer ikke hvad de skal spise eller hvilken halsbånd de skal gå med, så derfor er det ekstra vigtigt, at vi som ejer går op i hvad vores kæledyr spiser, har på og ligger i.

Derfor er råd og vejledning vigtig og derfor har vi hos Foderboxen.dk KUN udlært personale, så du trygt kan få hjælp og vejledning omkring dit kæledyr – også hvis det er en hund, kat, gnaver eller fisk.

BUTIK I SKOVLUNDE

Besøg vores 250kvm store dyrehandler i Skovlunde, Du finder os i Skovlunde Center Syd lige ved Super Brugsen.

Hundetræning

Start til hundetræning I Skovlunde / Ballerup. Vi har masser af forskellige hold og professionel hundetræner.

Hundefrisør

Tanja i vores hundesalon i Skovlunde er udlært hundefrisør og står klar til at tage sikert imod dig og din hund

Vores historie

Mit navn er Katja N-Masters, jeg startede Foderboxen.dk sammen med min mand Jacob N Masters tilbage i 2008 og butikken har efter udviklet sig til både at være online og have Hundesalon, samt hundetræning. Vi har selv 2 hunde, en cocker spaniel og en brunplettet dalmatiner, en kat, af racen bengaler, koi og andre havedamsfisk, 1200L akvarie og så ved vi en masse om saltvandsakvarier, idet vi har haft saltvands akvarie i over 10 år derhjemme.

I vores dyrehandler i skovlunde, finder du altid masser af gode priser – vi har pris match mod alle Danske butikker og webshops, så du altid kan være sikker på de bedste priser.

Du finder også masser af dyr, da vi jo er en dyrehandler og ikke et varehus. Vi har kun uddannet personale, som betyder, vores hundefrisør er udlært og det samme er alle i butikken (dog ikke vores ungarbejder) men resten er uddannede dyrepasser, som betyder du altid kan høre os om råd og vejledning om de fleste dyr.

Så kig forbi vores flotte dyrehandler I Skovlunde, så får du de bedste priser, på udstyr, foder, dyr og akvariefisk m.m.

Vores akvarie afdeling

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Lækker udstyr til din hund

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

En unik dyrehandler

Coffee Bean

Uddannet personale

Coffee Bean

Kendskab til dyr

Coffee Bean

Kvalitet

Vi tror på viden og kvalitet hænger sammen, for har man ikke viden omkring produktet og de dyr som skal benytte det, ja så kender man heller ikke deres behov eller hvad der vil virke for en kæledyr. Derfor er alt personale hos Foderboxen.dk I Skovlunde uddannet dyrepasser som gør de har en unik viden, du ikke finder andre steder. Vi har på samme tid også en udannet hundetræner og en uddannet hundefrisør, som gør vi har en unik viden og kendskab.

Sidste nyt fra vores Blog

Quisque vulputate massa nec feugiat fringilla. Fusce at euismod augue. Maecenas quis leo id lectus vestibulum interdum.

Snabel ål – Macrognathus siamensis

Snabel ål – Macrognathus siamensis

Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links. Snabel ål, også kendt som påfugl ål, er en hyggelig ål at have i sit akvarie. Selvom de normalt er fredelige, vil de spise enhver fisk, der er...

Sort rubinbarber / Tigerbarbe Rød

Sort rubinbarber / Tigerbarbe Rød

Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links. Tigerbarben, en aktiv stimefisk (min 6 stk). De er ofte aggressive i antal mindre end fem og er kendte for at bide i lange finner. Tigerbarbe...

Tetra – Congo tetra

Tetra – Congo tetra

Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links. Congo tetra'en (stimefisk) trives bedst akvarier med lavere lysniveauer, blødt vand, god vandkvalitet og mørkt bundlag. De smukke regnbuefarver på...

Kom og besøg os!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Kontakt os

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York