Supersøde Cosmo er hittehund, og da det ikke har været muligt at opdrive en ejer, vil vi nu hjælpe denne storcharmør med at finde en ny familie. Vi ved ikke så meget om ham, men her hos os er han en kærlig, rolig dreng, som tager alt hurlumhejet hos os med ophøjet ro. Han er imødekommende og dødcharmerende. Han har i hvert fald fået et godt greb i alle vore hjerter med sin fantastiske personlighed. Kom ud og mød ham og dan jer et indtryk af ham ved selvsyn og få en snak med personalet. Du skal møde personligt op i Dyreværnets åbningstid, for at vise din interesse for Cosmo. Her vil du så blive præsenteret for Cosmo, få lov at gå en tur med ham, og få alle de informationer vi overhovedet har om ham. Hvis interessen derefter fortsat er intakt og der er kemi mellem dig og hunden, så er du velkommen til at ansøge om at blive hans nye familie. Vi tager ikke ansøgninger via telefon og mail. Vi lukker ansøgningsrunden, når vi har kompetente ansøgere i bunken, og vi ved af gode grunde ikke, hvornår det sker. Vi glæder os til at se dig herude

Race: Cocker Spaniel/Australsk Shepard

Farve: brun med hvid
Køn: han
Født: 12 mdr
Vægt: 14,8 kg

Dyr Betingelser
Dyreværnet bortadopterer dyr af alle racer, køn og alder. Vi gør meget ud af at matche vores dyr med de rigtige ejere, så adoptionen bliver en succes for både dyr og ejer. Derfor er det vigtigt for os at vide så meget om dig og din familie som muligt, når du ansøger om et dyr hos Dyreværnet. Du skal være forberedt på, at vi stiller dig spørgsmål omkring dine boligforhold, dine arbejdstider og dine fremtidsplaner. Hvis du overvejer at adoptere et dyr fra Dyreværnet, beder vi dig og at besøge Dyreværnetsinternat for at blive introduceret til dit nye familiemedlem. Går mødet godt, tager vi imod en ansøgning fra digpå det dyr, du ønsker at adoptere. Dyreværnet vurderer herefter, om det dyr du gerne vil adoptere er det rigtige match for dig og din familie. Er det ikke det, er vi naturligvis klar med råd og vejledning omkring et andet dyr.

Der må ikke avles på dyr adopteret fra Dyreværnet. Ved adoption af dyr fra Dyreværnet skriver du under på, at dyret leveres tilbage til Dyreværnet, hvis du mod forventning ikke kan beholde det, til det dør af naturlige årsager.

Ønsker du at adoptere en af vores hund og har du hund i forvejen, er det vigtigt, at hundene får lov at møde hinanden før adoptionen, så vi kan sikre os, at de vil fungere godt sammen.

Læs mere på: http://www.dyrevaernet.dk/