Hill’s er en af de absolut førende producenter af foder til hunde og katte. Den amerikanske virksomhed fremstiller foder af højeste kvalitet, sammensat af dyrlæger med henblik på at kæledyr skal have et længere, sundere og lykkeligere liv. Hill’s er dyrlægernes foretrukne produkt til hunde og katte.

foderboxen.dk fører de to kendte foderserier fra Hill’s: Prescription Diet™ og Science Plan™.

Med Hill’s får du det bedste foder til hunde og katte med livsstilssygdomme som overvægt, overfølsomhed, diabetes samt sygdomme i hjerte, nyrer, led, urinveje, lever, tarme og tænder.

Hill’s produkter udmærker sig bl.a. ved et reduceret indhold af salt, som kan være skadeligt over tid. Derudover indeholder Hill’s klinisk dokumenterede antioxidanter og DHA.

Søger du Hill’s hundemad klik her 
Søger du Hill’s kattemad klik her

Hill’s i poser og på dåser
Vi har både tørfoder og dåsemad fra Hill’s på hylderne. Vådfoder er typisk mere indbydende end tørfoder. Hvis en hund eller kat skal fedes op, er dåsemad fra Hill’s således et godt alternativ. Hunde og katte er imidlertid skabt til at tygge i knogler og vil få problemer med helbredet, hvis de kun får vådfoder.

Det er vigtigt, at foderpillen har den rigtige størrelse, så dyret ikke forsluger sig. Hill’s Science PlanTM til hvalpe er sammensat til at styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder.

Historien om Hill’s
Hill’s blev startet tilbage i 1939 af Dr. Mark L. Morris Sr. ud fra den filosofi, at ernæring og sundhed er to sider af samme sag. En blind mand spurgte dyrlægen, om han kunne gøre noget for førerhunden Buddy, der havde problemer med nyrerne. Dr. Morris udviklede herefter Hill’s først produkt – en diæt til hunde med fokus på sunde nyrer.

I dag har Hill’s over 150 dyrlæger og ernæringsforskere ansat til at fremstille nye produkter og forbedre de gamle. Videnskabsfolkene hos Hill’s underviser på førende dyrlægeskoler over hele verden.

Støt hjemløse hunde og katte
Hill’s er meget optaget af dyrevelfærd og donerer bl.a. mad til dyreinternater. De hjemløse dyr har mindst lige så meget brug for en optimal ernæring som kæledyr fra et godt hjem. De internerede dyr har meget større chance for at blive adopteret, når de er velnærede. Hver gang du køber Hill’s Science Diet™, hjælper du hjemløse dyr til et længere, sundere, lykkeligere liv.