Ja.. Det kan være svært at vælge hvilken hundesele som er bedst til ens hund, både en der passer og som passer til den måde man “bruger” ens hund – her tænker vi på om der er tale om hundetræning, en gåtur eller hvad man nu laver med sin hund.

Dette bliver vi dagligt spurgt om, da vi jo hele tiden sælger hundeseler til mange forskellige typer hunde og derfor sagde vi naturligvis også ja til at lave en lille film omkring hvordan man vælger den helt rigtige hundesele til sin hund.

Video guide til hvordan man vælger den rigtige 

Så har vi lige hos Vetboxen.dk haft besøg af Johanne Hauch Jensen fra Dogcoach.dk. De ville gerne lave et video indslag omkring hundeseler til hunde og derfor gik de til de bedste 😉 nemlig her hos os Vetboxen.dk. Det er Bettina Kærgaard som forklarer omkring hvilken hundesele man skal vælge. I kan se vores udvalg her, skulle i være efter en god hundeseler til jeres hvalp eller voksen hund: klik her for at se vores hundeseler

Hvem er så Dogcoach.dk.

De er Danmarks nye hundetræningsportal for alle hundeelskere. Det som de gør er, at samle en lang række videoklip, som kan inspirere dig til hundetræning og aktivering af din hund i hverdagen. DogCoach er til for alle de hundeejere, som gerne vil inspireres og lære mere om hundetræning, adfærd og træning. Et supplement til din ugentlige hundetræning hos nogle som os, (læs mere her om vores hundetræning) de henvender sig også til dem som har svært ved at finde tid til ugentlige træningstimer på en hundeskole, her kan DogCoach være et alternativ til at få trænet hjemme.

Besøg Dogcoach.dk

Se videoen her – og giv gerne lige Bettina lidt ros i kommentarfeltet for hendes indsats, det er første gang hun gør dette og kun med få timers varsel 🙂