Salonen:

Hundesalonen ligger i Skovlunde center Syd, i Foderboxen. Butikken blev udvidet i februar 2013, og vi gik fra 90 m2 til hele 200 m2. Det har givet os mulighed for, også at tilbyde vores kunder hundeklip og trim.
Vi bestræber os på at give kunden og hunden den bedste klippeoplevelse, i et roligt miljø. Vi vælger derfor kun at have én hund ad gangen, så ikke der bliver for meget stress for den enkelte. Når hunden er færdigklippet, kommer den ikke i bur til mor/far kommer, men får lov at være kontorhund 🙂 Dette giver et bedre forhold mellem hundefrisøren og hunden, og forhindrer unødig stress ved hunden.

I Skovlunde Hundesalon er vi stolte af at kunne kalde os økologiske. Vi bruger udelukkende økologisk hundeshampoo, der er fri for thalater, parabener og kunstige farvestoffer. Dette er særdeles godt for allergihunde. Mærket er B & B. Læs mere om shampoo’en på:
B&B hundeshampoo

Når du booker tid, så husk at oplyse dit telefonnr. Du kan også bestille tid på telefon 4461 2100.
Du kan ligeledes finde vores fulde Prisliste på hjemmesiden. Der kan du finde netop din race og vejledende priser derpå. Men husk at prisen der gælder, er den pris hundefrisøren fortæller dig. Det kan variere alt efter pelstype og filter.
Kom ned og få et gratis pelstjek og vejledning.

En behandling tager et sted imellem en time og tre. Dette variere også, alt efter pels, temperament og frisure. Hundefrisøren vil give dig en nøjagtig tid på lige din hund, når du kommer og afleverer den 🙂

Normalt er hunden i salonen alene, og vil blive ringet hjem når den er færdig, men har du en hund som, af forskellige årsager, skulle have brug for at mor/far er ved siden af, så finder vi også ud af det.

Vi ses Hundesalon Skovlunde/Ballerup i Skovlunde center syd

Mange hilsner din dyreglade Hundefrisør
Camilla ;-D