Katte er søde, men de kan også være irriterende, hvis de opholder sig eller besørger på steder, hvor de ikke er velkomne.

Mange plages af katte, der sætter potespor på bilen eller pisser i sandkassen. Der findes specielle former for sprayprodukter, der sørger for, at kæledyr bliver væk fra steder du har sprøjtet.

Gå væk kat er ildelugtende for hunde og katte, men ikke for mennesker.

Når naboen klager over din kat
Du kan forære gå væk kat til din nabo, hvis du får klager over din kat. Katte kan være en stor kilde til ufred mellem naboer, og man bør gøre alt, hvad man kan, for at komme en katteirriteret nabo i møde. Hvis man gerne vil undgå fremmede katte i sin have, er det ofte en god idé at få sin egen kat. En nabo, der har set sig ond på din kat, er dog næppe indstillet på denne løsning. Katte hader vand, så hvis man rammer dem med haveslangen, går der et stykke tid, inden de igen tør bevæge sig ind på de fremmede jagtmarker. Men de kan være svære at ramme. Gå væk kat er et fornuftigt alternativ til at råbe eller skyde efter nabokatten – selv hvis det bare er med vandpistol. 

Du kan også bruge “gå væk kat” mod din egen kat, hvis den ikke kan finde ud af at gå på toilettet de rigtige steder. 

Køb “Gå væk kat” her

Gå væk kat – ude og inde
Du kan få gå væk kat, der egner sig til brug inde eller ude. Udendørs kan det f.eks. være relevant at bruge i nyplantede blomsterbede, som man ikke vil have gravet op af sin hund eller kat. Børnenes sandkasse bør være overdækket, men er den ikke det, kan det være godt at bruge gå væk kat, til katten har lært at besørge i sin egen sandkasse. Gå væk kat skader hverken mennesker, dyr eller planter. Er katten først begyndt at tisse det forkerte sted, kan det være svært at vænne den fra det. Hvis det sker indendørs, er gå væk kat et must.

Sådan slipper du af med luften af katte tis, når skaden er sket…
Når skaden er sket, anbefaler vi specielle rengøringsmidler, der fjerner den afskyelige lugt, som kattetis har. Urine OFF fjerner også pletter. vetboxen.dk har rengøringsprodukter, der kan bruges til at rengøre tekstiler effektivt og skånsomt. De kan også bruges til at desinficere kattebakker, gulve, hundebure m.m. Ved stærk urinlugt kan du bruge produkterne direkte fra flasken. Ved lettere rengøring anbefales at blande det op med vand.

Besøg vores kategori med produkter til at holde katte væk og rengøring 

Gå Væk Hund/Kat

Vi håber dette hjælper jer med at løse problemet med ubudne katte i haven 😉

Med venlig hilsen

Katja N-Masters