Hvis du vil læse mere om denne, skal du scanne QR koden, så kommer du til vores hjemmeside med mere information og links.

Indretnings valg er ikke særlig kritisk, selvom det har tendens til at se bedst ud i en stærkt plantet opstilling med et mørkt substrat. Vilde former skal også passe til et akvarium, der er indrettet til at ligne en strøm af strøm med vandbårne klipper og små bjergarter.

Tilsætningen af nogle flydende planter og rødder eller grene til diffusion af lyset, der kommer ind i tanken, synes også at være værdsat og tilføjer en mere naturlig fornemmelse.

Filtrering behøver ikke at være særlig stærk, selvom det synes at sætte pris på en vis vandbevægelse.

Maveanalyser af vilde præparater har vist sig at være en generaliseret omnivore, der fodrer med en række vandlevende og terrestriske hvirvelløse dyr, organisk detritus, alger og andet plantemateriale.

I akvariet er det uklart og vil acceptere næsten alt, hvad der tilbydes. Tilbyder en afbalanceret kost omfattende tørrede produkter af god kvalitet sammen med små levende og frosne fødevarer som Daphnia, Artemia og chironomid larver (blodorm).

Læs mere: https://en.wikipedia.org/wiki/Green_swordtail