voksenfoder-hunde

Hundefoder til voksne hunde

Alle med hund ved der er masser af forskellige hundefoder at vælge imellem, du bør dog altid starte med at kigge på din hunds størrelse og hvor aktiv den er, da er det en jagt hund, eller en hund som er med ude også løbe hverdag, ja så skal der lidt mere til. Størrelse er lidt mindre vigtig, men der er lagt mange tænker i de forskellige hundefoder, så har du en stor hund, gå efter hundefoder til store hunde, da størrelsen på piller m.m. ofte er rettet mod store hunde, så de bl.a. ikke spiser det for hurtigt.

Men du kan også tage med i dit valg af hundefoder om din hund har lagt hår, har nogle problemer med pels eller maven. Så er der også masser af muligheder her, både hos mærker som Hill’s science plan, Hill’s prescription diet, Royal Canin eller Specific.

Fælles for vores hvalpefoder til voksne hunde om det er tør eller vådfoder, er at de indeholder alle de sende ingredienser, som din hund har brug for og så er det jo også dejligt at det er meget velsmagende, som vil sikre din hund spiser og bliver en sund og rask hund, klar til et godt hundeliv.