saerligebehov-sygdomsdiaeter-til-hunde-med-saerlige-behov

Hunde med særlige behov

Det er med hunde, som det også er med mennesker. Det er nemlig ikke altid godt nok at spise sundt og godt eller dyrke tilstrækkeligt med motion for at være i topform. Nogle hunde kan have særlige udfordringer eller kronisk sygdom, som stiller ekstra krav til det hundefoder, du giver din hund. Er det tilfældet, bør du altid rådføre dig med din dyrlæge, som er ekspert i, hvilket foder der passer til netop din hund og dens sygdom.

Hunde kan lide af mange ting – på helt samme måde som os mennesker. De kan lide af alt fra overvægt til urinvejssten, allergier, mave/tarmproblemer – og for mange ældre hundes vedkommende: led- og slidgigt.

Heldigvis kan diæten gøre en stor forskel – typisk i forbindelse med andre forholdrsregler, som du dyrlæge samtidig vil informere dig om. Diæten er den lette del, som giver din hund den næring, den har brug for i netop det sygdomstilfælde.

Tal altid med din dyrlæge inden køb af sygdomsdiæt

Hos Vetboxen.dk finder du masser af sygdomsdiæter fra Hill’s Prescription, Royal Canin Vet eller Specific. Alle kvalitetsmærker med speciale inden for sygdomsdiæter. Det er dog vigtigt, at du altid snakker med din lokale dyrlæge eller en af de mange dyrlæger, som er medlem af Vetboxen.dk, inden du foretager din bestilling.