Optjen loyalty points hos Vetboxen.dk

Optjen loyalty points når du handler til dit kæledyr

 

Pet-Point’s, loyalty points, medlemsrabat, ja kært barn har mange navne, men sumo somara er, at du når du handler hos Vetboxen.dk’s optjener 5% på stort set alt du køber, disse loyalty points kan du så benytte næste gang du handler hos Vetboxen.dk eller samle sammen og, så opspare nok loyalty points til en hel pose foder eller hvad I lige står og mangler. 

Hvad går vores loyalty program ud på?

Vores loyalty program er i sig selv, meget simpelt og kræver kun du handler og er oprettet som medlem hos Vetboxen.dk, så vil du når du køber noget optjener det vi kalder loyalty points, som er loyalty points som du kan bruge til at betale for det du i fremtiden skal handle hos Vetboxen.dk. du kan altså ikke få dem udbetalt eller bruge dem hos andre end Vetboxen.dk og du har et helt år fra de er optjent til at bruge dem. 

Altså ikke noget med du kun kan købe det vi bestemmer, nej hos os kan du købe lige hvad du vil på Vetboxen.dk med din optjente medlemsrabat.

Lidt fakta om loyalty points
– Alle der er medlem af Vetboxen.dk der ikke betaler med et Forbrugsforeningskort eller andet rabatkort optjener loyalty points.

Det du så optjener, kan være lidt forskelligt fra vare til vare, men normalt er det en fast % du optjener på alt – dog med få undtalser som medicin, dyr og andre produkter, hvor det ikke er muligt eller tilladt, lige nu er denne procent 5% hos Vetboxen.dk så det bliver hurtigt til en del.

Lad os sige du køber en 6,5 kg Specifik COW til 399,- så optjener du hele 19,95 og ja det løber hurtigt op, med godbidder, legetøj m.m.

Du eneste du ikke kan, er at tage din loyalty points med dig eller få dem udbetalt i kontanter m.m. du skal altså bruge dem på Vetboxen.dk

– Du skal bruge dine loyalty points inden der er gået 6 måneder fra den dato du er optjent, ellers vil de udløbe og blive slettet fra din konto.

Så det er svært at finde et minus ved vores loyalty points ordningen, så det er bare at komme igang med at købe ind og optjene loyalty points i dag 🙂

Du kan altid følge med i hvad du har opsparet under “Din konto” som du finder her: https://www.vetboxen.dk/account

Og det er også her du lavet de rabatkoder, som man skal benytte til at bruge de optjente loyalty points, som du gør ved at:

 

Sådan benytter du dine loyalty points

Der er 2 måder du kan benytte dine loyalty points på. Den første er direkte på kurven når du handler. 

Metode 1: Benyt points direkte fra din kurv:

1. Klik på den gule knap med teksten “Benyt på denne ordre”

2. Indtast det antal loyality points du vil benytte:

3. Kopi / paste den kode som kommer op og brug den under betaling i rabatkodefeltet.


 

Metode 2: Opret rabatkoder under din konto

1. Klik på det lille ikon med en person i toppen af vores side.2. Klik på “
loyalty points optjent” i menuen i højre side:3. Klik på den gule knap med teksten “Brug optjente loyalitets points”4. Indtast det antal Loyalitets points du ønsker at benytte og klik på den gule knap. 5. Efter du har trykket på “Opret rabatkode” så bliver der oprettet en rabatkode, som du kan kopi/paste på den popup som kommer efter du har trykket på “Opret rabatkode” Du finder altid dine rabatkoder på samme side, hvor du opretter nye.

Skulle du have nogle spørgsmål er du altid til velkommen til at tage fat på os på chatten eller sende os en mail på kundeservice@vetboxen.dk

Med venlig hilsen
Vetboxen.dk