inusect-baeredygtigt-hundefoder-lavet-pa-insekter

Et bæredygtigt alternativ til din bedste ven

Med ingrediens-sammensætningen i Inusects produkter har vi skabt et glutenfrit, allergivenligt og vitaminrigt produkt, som lever op til alle din hunds behov for en varieret, sund og nærende kost. Produk:onen af animalsk protein belaster klodens ressourcer ganske betydeligt. Til Inusects produkter bruger vi det bedste insektprotein, der belaster klodens resurser med mindre end 1/16 af de mest resursekrævende alternativer.

Med Inusect ønsker vi at gøre det nemt og bekvemt at få leveret hundefoder :l din dør. Derfor har vi skabt en abonnementsløsning, så du aldrig kommer til at løbe tør for foder til din bedste ven.

Bæredygtigt
Allergivenligt
Ingen tilsætningsstoffer og biprodukter
Korn- og glutenfri
Nærende og vitaminrigt


Et bæredygtigt alternativ

Produktionen af animalsk protein belaster klodens ressourcer ganske betydeligt. Til Inusects produkter bruger vi det bedste insektprotein der belaster klodens resurser med mindre end 1/16 af de mest resursekrævende alternativer.

Din hunds helbred og sundhed

Med ingrediens-sammensætningen i Inusects produkter har vi skabt et kornfrit, allergivenligt og vitaminrigt produkt, som lever op til din hunds behov for en varieret, sund og nærende kost uden tilfætningsstoffer og biprodukter.