hvalpelegetoej

Hver at vide om køb af hvalpelegetøj

Det er vigtigt at huske på, altid at passe på sin hvalp og derfor anbefaler vi også altid, at købe godkendt hvalpelegetøj til din hvalp og ikke købe alt for billigt, da pris og kvalitet ofte hænger sammen og det vi vil undgå er, at ens hvalp spiser noget som måske er giftigt eller på anden måde ikke er lavet til, at det kan “spises”…

Næst, er det altid vigtigt, at holde øje med sin hvalp og hvordan den leger, med sit hvalpelegetøj. Det skal du for, at sikre at den leger “rigtigt” med det og ikke bare spiser det. Da det både er dyrt, men også usundt. Så hold altid øje med din hvalp.

Køb legetøj til din hvalp som er nyttigt!

Der er masser af mulighed for, at købe hvalpelegetøj, som både er sjovt, men som også er nyttigt for ens hvalp. Det kan være Reb, som er rigtig godt for dens tænder, både som hvalp og som voksen. Når rebet tygges godt og grundigt, virker det som tandtråd, så hav altid et reb til din hvalp, for at hjælpe til med at holde tænderne rene.

Men der er også mange andre ting, som aktivitetslegetøj, her tænker vi mest på “madskålen” Det er rigtig godt, at lære sin hvalp at der skal gøres lidt for maden, det både hjælper den mentalt og fysisk, men det hjælper den også til at spise bedre/sundere, da det tager den lidt tid og den finder ud af den skal gøre noget – så prøv en godbidsbold eller Pulse’s madskål, som både du og din hvalp vil kunne få mange gode timer ud af. 

Men bamse & pivedyr  og en tennisbold til hunde er også et must (husk at en almnindelig tennisbold ikke er hvalpelegetøj, da de kan slide din hunds tander helt ned, da den virker som sandpapir på de bold glade hunde)