Hundetræning i Ballerup og Skovlunde

Hvalpetræning, miljø- og lydighedstræning, teori og Spor – Ring 53 53 29 29

Vi har masser af hold med meget dygtige og udlærte hundetrænere! Du kan også se en masse billeder og læse relevant information om din hund på vores facebook side

Vi tilbyder hundetræning til dig og din voksne hund eller hundehvalp!

Hundetræning er nødvendigt og om du vælger at gå til hundetræning med din hund eller selv stå for det er op til dig, vi vil dog altid anbefale dig at gå til hundetræning, da du her vil få hjælp og din hund vil lære at omgås andre hunde – noget som kan være svært at opnå hjemme. Så er det tid til mere hundetræning, tilbyder Foderboxen.dk professionel hundetræning hos vores hundetræner Bettina Kjærgaard, som er en meget dygtig og erfaren uddannet hundetræner. Bettina er vant til at træne hunde til konkurrencer, lydighed, spor og brugshunde. Bettina har endvidere arbejdet meget med at gøre hverdagens udfordringer i hjemmet og har hjulpet mange familier via privatundervisning hjemme – Så her kan hun også hjælpe.. På denne side kan du læse mere om vores hundetræning, se vores priser m.m. HUSK: Vi er en af de få I Danmark som har hundetræning hele året! Hør nærmere i butikken eller Ring på 53 53 29 29

Sæson hold

+ Vintertræning + Socialiseringøvelser + Kontaktøvelser + Lydighed + Lederskabsøvelser + Problemløsning

Hvalpe hold

+ Socialisering af hvalpen + Miljøtræning + Teori aften + Kontaktøvelser + Grundlæggende lydighed + Lederskabsøvelser

Voksen hold

+ Socialiseringøvelser + Kontaktøvelser + Lydighed + Lederskabsøvelser + Problemløsning

Spor hold

+ Spor + Feltsøg + Eftersøgning + Teori

Bettina yder også privatundervisning i hjemmet på din adresse med fokus på diverse problemløsning, specialundervisning, enetimer og meget andet. Ring på tlf. 53 53 29 29 og spørg efter Bettina.

Hvalpe- & lydighedstræningHVALPE- & lydighedstræning, dette hold er til dig der har en hvalp og godt vil sikre jer en rigtig god start. Du og hunden vil få miljøtræning samt lære en masse basis øvelser, så som at gå pænt, sidde, adlyde og mange andre kommandoer. Miljøtræning er noget af det vigtigste du skal igang med – før hunden er 16 uger!

Krav til udstyr: Sporline 3 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

VOKSEN HOLDVOKSEN HOLD, hundetræning/Voksen/Unghunde eller også kaldt “lydighedstræning” vil I lære alt fra normal lydighedstræning, at gå pænt til socialiseringsøvelser. Holdet er sammensat sådan at både ikke trænede og let øvede, vil kunne få meget ud af dette hold.

Krav til udstyr: Sporline 3 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

SPOR HOLDSPOR HOLD, denne træning er for ALLE hunde i ALLE aldre. Man kan i det daglige gå tur i mange timer uden at hunden bliver træt, fordi en hund er bygget til at gå mange kilometer. Men når hunden er på næsehold, bliver den stimuleret mentalt, da hjernen kører på højtryk for at bearbejde alle de dufte. Husk på at en hvalp ikke må gå langt (5 min pr md hunden er), og derfor er det fantastisk træning for hvalpen at gå spor.

Krav til udstyr: Sporline 5-10 meter, Kæde halsbånd med store ledLys (vi anbefaler orbiloc)Dækkener til hunde der fryser.

HUSK vi træner i “alt” slags vejr og træningen skal bruges i perioden man har købt, refunderes ikke og kan ikke indfries til andre hold. Og husk at du skal have en udvidet hundeforsikring for at gå til hundetræning 🙂

    DKK-logo-300x300Vi over holder Dansk kennel klubs etiske anbefalinger for håndtering og træning af hunde, vi sætter stor ære i at alle hunde på vores hold bliver mod med respekt for deres personlighed og deres ejers ønske. Vi gør vores bedste for at sikre at deltager på vores hold modtager korrekt og brugbar undervisning … DKK-logo-300x300Bettina var træner ved dansk politihundeforening.   shaeferhundeklubben Bettina er uddannet i Schæfferhundeklubben.   DKK-logo-300x300Bettina Kjærgaard er udlært landmand og hundetræner, dyrepasserassistent, hun er konsekvent, men også en meget sød person … 😉 Bettina har været med os i mange år og er altid klar med en masse gode råd og vejledning omkring hundeopdragelse.


Scan denne QR kode på din mobil, så finder du vores side med det samme.