Hundemad & kattefoder fra Hill’s Prescription Diet, Hill’s Science Plan & Hill’s Ideal Balance

 

Hill's Prescription diet - hundefoder fra dyrlægen

Hundefoder, kattefoder fra Hill's Science Plan - logo

Hill's Ideal Balance - hundefoder med omtanke

 

Hills prescription diet hundefoder

Hills prescription diet kattemad

Hills science plan hundefoder

Hills science plan kattemad

Hill's Ideal Balance hundefoder

Hill's Ideal Balance kattemad

 

Prescription Diet™

Hvis din hund eller kat er syg tilbyder Prescription Diet et stort sortiment af foder, der medvirker til at løse de vigtigste sundhedsproblemer for din hund eller kat

Science Plan™

Videnskabeligt udviklet ernæring til din kat, uanset alder, størrelse og følsomhed
Foder fra Science Plan, foder som din hund eller kat vil elske.

Ideal Balance™

Perfekt afbalanceret ernæring lavet af de sunde ingredienser af høj kvalitet.
Naturlig foder til din hund eller kat.

Find og køb her

Hund Kat

Find og køb her

Hund Kat

Find og køb her

Hund Kat

 


Livet er uendeligt sjovere, når din kat eller hund er sund. Det er derfor, Hill’s samarbejder med din dyrlæge for, at levere de bedste ernæring baserede løsninger, der hjælper dig generobre et normal, pulserende liv sammen.
 

Hill's Prescription diet - hundefoder fra dyrlægenHill’s Prescription Diet

Det startede med en førerhund (Seeing Eye® )  som var Dr. Mark Morris bedste ven,. Dr. Mark Morris var dyrlæge, og han havde en vision. Dr. Mark Morris ville lave terapeutisk ernæring til hunde og det fik han skabt, det er mere 75 år siden nu. Hill’s er siden dengang, fortsat  med at perfektionere Hill’s Prescription diet. Hill’s fortsætter også i dag, med stort engagementet i innovation med banebrydende produkter som b / d®, Metabolic og meget mere.

Det som gør Hill’s hundefoder og kattemad unik er, at de kombinerer deres videnskabelige tilgang til ernæring, med ekspertisen fra mere end 220 dyrlæger og ph.d. dyrlæger som er en del af Hill’s, men også med 10000 vis af dyrlæger og ernæringseksperter over hele verden.

Grundet de mange dyrlæger, som er en del af udviklingen af Hill’s hundefoder og kattemad, så er det også klart, at Hill’s science plan er meget mere end en simpel dyrefoder producent. De er dyreelskere, der arbejder utrætteligt for at gøre en forskel for dit kæledyr.

Men den bedste ernæring i hele verden, vil ikke gøre en forskel, hvis din kat  eller hund ikke elsker at spise den. Derfor er dette en stor del af deres arbejde også, de har skabt en foder, som din hund eller kat vil elske, med de salte ingredienser (ikke for meget salt selvfølgelig ;)), dejlige aromaer og unikke former og teksturer, som er testet og tilpasset , så din hund og kat simpelthen ikke kan modstå.

Fred i sindet er uvurderlig. Derfor er kun de bedste ingredienser fra de mest betroede kilder grundlaget for alle Prescription Diet®-fødevarer. Hill’s gennemfører over 5 millioner kvalitets- og sikkerhedstjek pr. år på deres egne anlæg, samt frivillige tredjeparts inspektioner næsten hver måned for at sikre, at de opretholder de højeste standarder, så du kan fodre din kat eller hund med foder fra Hill’s med fred i sindet.

  Køb her:

Hund eller Kat

 

Hundefoder, kattefoder fra Hill's Science Plan - logo

Hill’s Science Plan

Veterinærer og dyrlæger kender en sund hundemad eller kattemad, når de ser en. Så derfor er det også naturligt, de giver Hills Science Plan® til deres egne hunde og katte mere end noget andet fodermærke. Når det kommer til Hill’s Science Plan®, er de eksperter, dette bliver de gennem deres uddannelser og kendskab til foder til katte og hunde, plus de mange kurser som de løbende skal på.

Det er muligt at lave hundefoder og kattemad på mange måder, da man ofte ikke kan se hvor de ingredienser, som foderet er lavet af, kommer fra. Derfor er dette også et fokusområde fra Hill’s Science Plan® så de altid via millioner af årlige test af deres ingredienser, og de eksterne partner som leverer dem, gør Hill’s Science Plan® ved præcis ved hvilken ernæring og kvalitetsstandarder, der er i deres hundefoder og kattemad,  som gør din hund eller kat, får er sundere og derfor har et bedre liv.

I et forsøg på at lave de bedste hunde fødevarer bruger Hill’s Science Plan® højkvalitets protein, herunder ægte kylling, lam eller laks, som den første ingrediens i deres hundemad og kattemad. Så det foder du giver din hund eller kat, er lavet med naturlige ingredienser plus de vitaminer, mineraler og aminosyrer, som din hund eller kat skal bruge. Foder fra Hill’s Science Plan® indeholder aldrig kunstige farver, smagsstoffer, konserveringsmidler eller kylling biprodukter (rester/skrald). Hill’s Science Plan® har selv over 220 dyrlæger og med deres store netværk af dyrlæger og veterinærsygeplejersker gør, at de som de eneste har et foder til hund og kat med klinisk dokumenterede antioxidanter fordele, som sikrer din hund eller kat et bedre og sundere liv.

Hill’s Science Plan® fødevarer fremstilles i USA med ingredienser fra Nordamerika, Europa og New Zealand. Det er en del af deres ønske om at få den bedste hundemad og katte til rådighed for at sikre, at din hund eller kat er så sund og glad som de muligvis kan være.

. Køb her:

Hund eller Kat

 

 Hill's Ideal Balance - hundefoder med omtanke
Hill’s Ideal Balance

Kendetegnet ved Ideal Balance hundefoder fra Hill’s Science Plan er højkvalitetsprotein i de rigtige proportioner, som hjælper med at opretholde hundes muskelmasse og understøtter sund organ udvikling og korrekt fordøjelse, så kan jeres gåture sammen også handle om andet 😉

Hill’s Ideal Balance har et sundt niveau af vitaminer og mineraler, som fremmer energi og ordentlig knoglevækst, som holder din hund sund, både som voksen og som hvalp.

Det at Hill’s Ideal Balance er sammensat som det er, vil også hjælpe jeres hund til at være klare mere og hjælper hunden med at opretholde et sundt immunforsvar.

 Den rigtige mængde og type fibre understøtter en god fordøjelse, som betyder din hund kan nyde flere “mave nusseri” fra jer og færre “ked af det i maven” dage.

Den rigtige mængde sunde fedtstoffer, er afgørende for at give energi og opretholde en sund hud og pels. Derfor indeholder Ideal Balance fra Hill’s science Plan også OMEGA-3 & 6, så du kan tilbringe mere tid med at lege og nusse med din hund og mindre tid på pelspleje. 

 Køb her:

Hund eller Kat

 

Vi gør os umage og det gør Hill’s også!

Vi bruger rigtig meget tid på planlægning og tilberedning af måltider til vores menneske-familie-medlemmer, smag og kvalitet er noget vi går meget op i til os mennesker, men hvad med vores hunds mad? Først Ja, det kan være svært og der kører løbene en masse rundt omkring at der er det samme I alt hundemad, det er langt langt fra rigtigt og det kan være super svært at finde ud af, da mange ofte vælger at mærke deres varer med X% protein X% vitaminer m.m. og disse procenter kan godt være det samme, som I flere kvalitetsfoder, men det siger ikke noget omkring, hvor disse proteiner eller vitaminer kommer fra, de kan komme fra knogler og restkød, og det som er langt værre.

Det er derfor at Hill’s Science Plan fra fremstilling og mærkning til, mener det er vigtigt at informere dig omkring, de ingredienser der er i din hunds mad, så du ved, der er tale om kvalitetsprodukter, ligesom i din egen mad – som hel kylling og ikke rester eller hvad vi ville se som affald.

Hos Hill’s Science Plan, bliver der ikke gået på kompromis med de ingredienser som bliver brugt, da vi ved at ingredienserne er starten til at skabe en god hundemad og kvaliteten af ingredienserne, betyder også den holder og har den samme mængde næring i alle poser og i hele posen.

Hill’s Science Plan lever op til alle standarder, indenfor menneske og kæledyr, både I EU og USA, som gør du med ro i maven, kan give din hund eller kat, hundemad eller kattemad fra Hill’s hele dens liv.

Og fik vi sagt at Hill’s Science Plan er den hundemad og kattemad flest dyrlæger og veterinærsygeplejersker vælger at give deres egne kæledyr.


Hvorfor er Hill’s Science Plan så specielt?

Et bevidst engagement i kvalitet og sikkerhed.
 

Produktudvikling

Mere end 220 dyrlæger og ernæringseksperter hos Hill’s Science Plan, er med til udvikler alle Hills produkter. Dette sikre de opfylde din hund eller kats behov.

Ingredienser

Grundet alle de dygtige folk som arbejder med udviklingen af Hill’s Science Plan, bliver kun de bedste ingredienser accepterer fra deres leverandører, derfor skal deres leverandærer også opfylder strenge kvalitetsstandarder og som er godkendt af Hill’s-

Dette betyder at hver ingrediens er undersøgt for at sikre dens sikkerhed. Hill’s Science Plan analyserer også hvert enkelt produkts ingrediensprofil for essentielle næringsstoffer for at sikre, at dit kæledyr får den strenge, præcise formulering, de har brug for og du med ro i maven hele din hund eller kats liv, kan benytte Hill’s Science Plan.

Fremstilling

Hill’s gennemfører årlige kvalitetscheck hos alle deres producenter for at sikre, at de opfylder de høje standarder, som dit hund og kat fortjener.

 

Hill’s stille på  samme tid krav til at alle producenter overholder ”Good Manufacturing Practices (cGMP)” og Hills høje kvalitetsstandarder, så dit kæledyrs mad produceres under rene og sanitære forhold.

Det færdige produkt

Hill’s gennemfører endelige dagligt sikkerhedskontrol på alle produkter fra Hills for at sikre at det færdige produkt er af højeste kvalitet

Derudover er alle færdige produkter fysisk inspiceret og testet for vigtige næringsstoffer inden de ryger ud i butikkerne og hos dyrlægerne for at sikre, at din hund eller kat får en ensartet produkt og næring i alle Hill’s poser.


Håber du har fået noget ud af at læse dette.

Med venlig hilsen
Jacob N. Masters