hundehalsbånd

Hundehalsbånd til hunde i alle størrelser og hunderacer

Vi har altid et stort udvalg af smarte og flotte hundehalsbånd af høj kvalitet til alle hunderacer i mange forskellige materialer og farver, som betyder du altid kan finde lige netop det hundehalsbånd der passer til dig og din hund.

Blød nylon skåner både pels og hud, så derfor finder du også masser af hundehalsbånd i blød nylon eller hvor indersiden er foret med stof, eller andet som ikke niver eller får fat i hundens pels, så hos os finder du ikke bare et stort udvalg af hundehalsbånd, men et stort udvalg af halsbånd, som er behagelig for din hund.

Skulle du være på udkig efter et mere robust hundehalsbånd, så vi også et bredt udvalg af læderhalsbånd, webbinghalsbånd og kæder, som kan holde til det meste.

 

Hvilken lukke mekanisme skal man vælge på sit Hundehalsbånd? 

Når det kommer til lukke mekanisme på det halsbånd man vælger til sin hund, så er der flere forskellige muligheder og meget handler om hvad man er til og nogle giver også en bedre sikkerhed eller komfort, dog mest komfort og bedre design.

Hos os finder du derfor hundehalsbånd med forskellige lukkemekanismer, vi har både halvkvæler, som ikke har en kliklås, men hvor man bare føre hundehalsbånd over hundens hoved. Vi har også masser af hundehalsbånd med kliklås, som man sætter om hundens hals og klikker sammen, nogle af vores hundehalsbånd med kliklås kan indstilles i størrelsen og andre har stor eller mindr mulighed for dette.

Hundehalsbånd fås også i læder, både som rundsyet og flad læder, der er mange muligheder.

Vi har også helkvæler, som vi dog kun anbefaler til træning, da en god sele til daglig brug, er at foretrække for hunden og ejer. 

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse hundehalsbånd?              

Det er ikke særlig svært, at finde størrelse på hvilken størrelse hundehalsbånd man skal købe, det eneste du skal, er at måler omkredsen på din hunds hals, så du ved du, hvilken størrelse du skal bruge. Du skal altid ligge lidt til, der skal gerne være plads til du kan få 2 finger ind mellem hundehalsbånd og hundens hals, så det ikke kommer til at stramme og genere hunden. 

Stort set alle vores hundehalsbånd er justerbare i forskellige omfang, nogle mere end andre, men der vil stort set altid være mulighed for at juster hundehalsbåndet. Vi har også på de fleste beskrivelser for vores hundehalsbånd max og minimums mål på, så dit mål skal være indenfor disse – så burde alt passe 🙂

Hvilken hundehalsbånd skal jeg vælge? 

Et af de helt store spørgsmål omkring hundehalsbånd, er hvilken hundehalsbånd man skal vælge. Det er et stort spørgsmål og derfor og meget svært, at svare på – men vi kan komme med lidt tips til hvilken hundehalsbånd du skal vælge.

Det du skal gøre op med dig selv er, et hundehalsbånd skal som det første være ret, at have på. Det betyder, din hund skal nærmest ikke kunne mærke den har halsbånd på og derfor er vægt og en vigtig del, når det kommer til halsbånd, det er lidt mere væsentligt, når det handler om seler til hunde, da vægten her kan betyde meget, i sær for små hunde, hvor vægten af nogle seler hurtigt bliver det samme som skulle du løbe rundt med 5 kg kartofler hele dagen – prøv at regn vægten ud selv, det er lidt sjovt at se, dem det har vi mere om under “seler” da det som sagt er mere væsentlig her og ikke så meget på hundehalsbånd, men fortsat noget man skal være opmærksom på.

Men som sagt, det vigtigste er at finde et hundehalsbånd, som er lidt og behageligt for hunden at have på. Men dem finder du også mange af i vores sortiment, da det er noget vi går meget op i.. Men prisen kan også være lidt derefter – ikke at mener det er særlig meget at give 100-300,- for noget ens hund skal bruge resten af sit liv.

Det næste er hvad du vil bruge det til, du finder rigtig mange flotte og søde hundehalsbånd, som er rigtig flotte og super behagelige for ens hund, at have på. Men vi anbefaler altid man har en gå sele til sin hund også, da det giver bedre kontrol, minimere muligheden for de slipper ud, skulle de blive bange eller andet og de er SUPER behagelige for ens hund at gå tur i. På samme tid er det også nemt, at få rigtig synlig lys på dem, noget som ikke altid er helt nemt på et hundehalsbånd, især hvis hunden har meget pels.