gnaver

Gnaverfoder

Når man har valgt at have en gnaver, om det er en kanin, et marsvin eller en anden gnaver, ja så hedder de jo “Gnaver” og derfor er noget af det vigtigste også at de har noget at gnave i. Der er flere grunde til dette, men de 2 vigtigeste er at de har noget at lave og det holder deres tænder flotte.

Et af de steder man skal være opmærksom, på gnaver og alle andre kæledyr er deres foder. Foder er der de skal få dækket deres næringsbehov og derfor går det ikke man en korn blanden, men man skal ud og have noget foder, som sikre de får næring nok og får brugt deres tænder, så meget som muligt. En gnaver vil som alle andre også vælge at spise det som smager “bedst” det vil være det vi kalder slik, som der desvære er meget af i de forskellige blandnnger man kan købe i dag. 

Vi anbefaler altid at gå efter foder i “piller” af god kvalitet, som ikke betyder det er dyrt, men at din gnaver for mere foder som har den rigtige næring og på samme tid får brugt sine tænder:

Se vores foder her 

Vitaminer og mineralsten

 Alle gnavere bør have en mineralsten som en fast ting i deres bur, og det er der flere grunde til. Som det første hjælper det med at vedligeholde deres tænder også giver det dem også en masse vigtige vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at holde din gnaver sund og rest. 

Hos vetboxen.dk finder du derfor et bredt udvalg af vitaminer og mineralsten til din gnaver.

Gnaversnacks

Det er vigtigt at sikre ens gnaver har noget at lave og det gælder alle gnavere, så om du har en kanin, et marsvin, et hamster eller en anden gnaver. Så er en af dine vigtige opgaver som ejer, at sikre din gnaver har noget at lave og da en gnaver ikke er særlig stor er det vigtigt de er sunde og ikke gør din gnaver for hurtig overvægtig. Det næste er at sikre de fleste af de gnaversnacks man giver sin gnaver er nogle som hjælper med at holde dens tænder. Så gå efter sunde og snacks som gavner ens gnavers tænder.

Se vores udvalg af Gnaversnacks her