Forside-tekst-om-vetboxen

Handl hos din lokale dyrlæge på nettet

Du er sandsynligvis glad for din lokale dyrlæge og vil gerne støtte op om vedkommende. Samtidig er det bare meget nemmere og ofte billigere at handle dyremad og dyreartikler online. Du er fri for at køre til en fysisk butik, og varerne leveres direkte til din postkasse. Hos Vetboxen.dk er det muligt at støtte op om din lokale dyrlæge, samtidig med at du handler online og får dine dyreartikler leveret direkte hjem til dig.

Dyrlægernes samarbejdspartner

Vetboxen.dk er én af Danmarks største samarbejdspartnere og forhandlere af dyreartikler. Her finder du mere end 10.000 forskellige varer, og du kan derfor finde meget mere end det, din lokale dyrlæge har på hylderne – til landets bedste priser.

Mad og tilbehør til alle dyr

Hos Vetboxen.dk finder du et kæmpe udvalg af mad og tilbehør til hund, kat, gnaver, fisk, fugl og krybdyr. Især udvalget af hundemad og kattemad er vi stolte af. Til hund kan du bl.a. finde: – Legetøj – Godbidder – Transportudstyr – Seler, liner og halsbånd – Senge, tæpper og madrasser – Foderskåle – Plejemidler – Hundetegn. Til katte kan du bl.a. finde: – Legetøj – Transportudstyr – Kradsetræer – Kattelemme – Kattebakker og kattegrus – Liner, seler og halsbånd – Godbidder – Senge og huler – Plejemidler – Foderskåle. Derudover finder du et stort udvalg af mad og tilbehør til gnavere, herunder eksempelvis hamster, marsvin, kanin og chinchilla, samt til fisk, øvrige akvariedyr og krybdyr.

Råd og vejledning af kompetente dyrlæger

Fordelene ved at handle hos Vetboxen.dk er mange. Dels støtter du din lokale dyrlæge og dels får du hurtig levering, gratis fragt og et kæmpe udvalg af varer. Samtidig får du en service, som du næppe finder andre steder. Har du spørgsmål eller behov for vejledning, kan du nemlig ringe til vores kundeservice og blive stillet direkte igennem til én af vores kompetente dyrlæger. Du kan selvfølgelig også forhøre dig hos din egen dyrlæge, når du alligevel skal forbi næste gang, da vedkommende sandsynligvis er medlem af Vetboxen.dk. Det er der rigtig mange dyrlæger, der er.

Billige kvalitetsprodukter til dyr

Hos Vetboxen.dk har vi store ambitioner. Udover vores mange involverede dyrlæger, er vi et stærkt team bag konceptet, der har en stor passion for dyrs ve og vel. Vi brænder for, at alle dyreejere skal have råd til og mulighed for at give deres kæledyr det bedste for netop dem. Derfor har vi et af markedets største udvalg til markedets bedste priser. Alle vores varer er udvalgt af dyrlæger, så du som dyreejer er sikret den absolut bedste kvalitet, når du handler hos os.

Hurtig levering og fri fragt

Det skal være nemt, det skal være hurtigt, og det skal være billigt. Det er vi klar over hos Vetboxen.dk. Derfor tilbyder vi fri fragt ved køb over 399 kr. og billig fragt på ned til 29 kr. ved mindre indkøb. Varerne sendes afsted umiddelbart efter bestilling, hvilket betyder en hurtig levering. Du har typisk dine varer inden for få dage, medmindre andet er oplyst, f.eks. ved bestillingsvarer. Vi laver også gerne leveringsaftaler, så du løbende kan få sendt din hunds favoritfoder direkte hjem til dig, og dermed ikke risikerer at løbe tør.

Hjælpsom kundeservice og 30 dages retur

Et andet vigtigt element for en webshop er servicen. Selvom vi gerne ville, kan vi ikke møde dig med et smil og et fast håndtryk. Vi kan heller ikke vejlede dig uopfordret eller fortælle om de nyeste varer eller undersøgelser. Til gengæld kan vi tilbyde en fortrydelsesret på hele 30 dage, og vi kan tilbyde kundeservicemedarbejdere med smil i stemmen, der besvarer opkald med det samme – og lige så venlige medarbejdere, der sidder klar ved tastaturet på e-mail og på facebook i hele åbningstiden.

Vejledning og artikler

Med afsæt i vores store passion for dyr, bestræber vi os på at være meget mere end blot en webshop og en samarbejdspartner. Vi vil gerne være en hjælpende hånd til dig som dyreejer. Det betyder, at du kan finde vejledninger i eksempelvis pasning og valg af kæledyr, mad eller tilbehør, samt informerende artikler omkring alt, hvad der rører sig inden for dyreverdenen.

Læs om vores produkter

På hver enkel underside kan du læse mere om vores mange produkter. Går du ind under ”Hund”, kan du nederst på siden læse mere om de produkter, du kan finde til hunde, om årsagen til, at det er netop disse produkter, du finder hos os, og hvorfor du eksempelvis skal købe et hundetegn til din hund – eller et kradsebræt til din kat.

Her handler du dansk

Vi ynder at sige, at du hos Vetboxen.dk handler 100% dansk. Det betyder, at vores varer er danskproducerede, at vores samarbejdspartnere er danske dyrlæger, at vores medarbejdere taler dansk, og at vi er beliggende i Danmark. Der er altså ingen ubehagelige overraskelser i form af lange leveringstider eller medarbejdere, du ikke forstår, når du kontakter kundeservice. De produkter, du finder hos os, er de samme produkter, du finder på hylderne hos dyrlægen.

Med dyrene i fokus

Vores ambition er, at det skal være nemt for dyreejere at give deres kæledyr de bedste produkter. For os er det derfor nødvendigt, at vores leverandører har samme ambitioner. Af den årsag benytter vi kun anerkendte leverandører, der tager hensyn til miljø, natur, dyr og mennesker i deres produktion og produktudvikling. For dig som kunde betyder det, at alle produkter, du finder hos os, er af høj kvalitet, og støtter op omkring dyrevelfærd gennem hele produktionskæden.

Vetboxen.dk er e-mærket

Vetboxen.dk er e-mærket, hvilket betyder, at vi er godkendt af e-handelsfonden, der løbende foretager kontrol for at sikre, at vi fortsat lever op til den gældende lovgivning på området. E-mærket er dermed din sikkerhed for tryg nethandel. Ved at handle hos e-mærkede webshops er du sikret, at der er tale om en pålidelig forhandler. Du er også sikret et sted at klage, hvis du imod forventning skulle være utilfreds.