flexiliner

Flexi liner

Flexi linen er meget kendt og brugt af hundeejer, da den giver stor frihed til hund og hundeejer. Der er derfor også en del kopier på market og derfor skal man være lidt vågen, da der er en grund til den kvalitet som er bag mærket “Flexi”.

Flexi linen er en rulsammen line, der giver mulighed for lang line til din hund, men sikre dig på samme tid kontrollenen over din hund, mens du giver din bedste ven bevægelsesfrihed, så han/hun kan gå på opdagelse. Flexi er det ideelle bånd mellem dig og din bedste ven og vil give dig meget glæde.

 

Hvordan virker Flexi liner

Linen på en Flexi line slipper aldrig eller bliver slap, da linen altid er udsat for en svag spænding mellem hunden og dig. Og ved hjælp af det integrerede bremsesystem er du altid i stand til at styre din hund, som at stoppe din, når den skal over en vej. Ved at trykke på bremseknappen med tommelfingeren og et let træk på snoret giver du din hund korte ordrer eller fører ham tilbage til dig. En ekstra permanent stop-funktion giver dig mulighed for at fastsætte Flexi linen i en vis længde.

 

Høj kvalitet bag Flexi liner

Flexi liner overholder de højeste kvalitetsstandarder og er fremstillet i Tyskland. Hvert flexi line samles manuelt og gennemgår mere end 90 kvalitetskontroller, inden det forlader deres fabrik. 

Alle komponenter i en Flexi line er derfor nød til at være af høj kvalitet, for at den kan overholde deres høje standard.