En månedsboks tilpasset din hunds særlige behov – Vetboxen.dk

Hvordan virker Vetboxen

Det har aldrig været nemmere, at forkæle din bedste ven – også selvom den har særlige behov, som tandpleje, led m.m. Nu kan du nemlig nemt bestille en månedsboks fra dyrlægerne, som er en kasse fyldt med alt det lækre og sjove, som kan hjælpe din hund med dens lidelse, om det er tandpleje, vægt, problemer med led med mere, så har vi en månedspakke der hjælpe din hund til en bedre hverdag.

1. Vælg pakken til din hund

Prisen starter fra 249,- pr måned og er altid fuld af ting, der gør din hunds hverdag bedre.

2. Vælg leverings interval

Vi sender din kasse med det samme og efterfølgende kasser bliver sendt inden d. 20 hver måned.

3. Nyd jeres Vetboxen.

De ser aldrig på en papkasse på samme vej igen, efter deres første Vetbox fra Vetboxen.dk.

 

 

Det du vælger, er det du får! 

Hos Vetboxen ved vi, at man skal gøre sig fortjent til kundernes tilfredshed og derfor kan vi også stå indefor det indhold, som er i vores Vetbox og det du vælger er det du får.

Det betyder at vælger du at prøve os 1 måned, så fortsætter det ikke måned efter måned, uden du selv har bedt om det.

Så det du vælger er det du får og skulle der ske fejl, sidder vores kundeservice klar til at rette fejlen!Nyt spændende indhold hver gang I modtager Vetboxen 

Selvom din hund har en lidelse og om det er Tandproblemer eller nyre problemer, så fortjener den noget lækkert og noget sjovt legetøj – Hos Vetboxen.dk har alle kasser fokus på din hunds lidelse og er altid fyldt med nye, sjove og lækre overraskelser, så din hund kan få det bedre, men også sjovt. Så hos Vetboxen.dk vil en kasse aldrig være ens, det er muligt nogle godbidder går igen, men så er det fordi, de hjælper din hund med dens lidelse!

 

Tilpasset din hunds særlige behov og lidelse

Når du tegner et abonnement hos Vetboxen.dk på en kasse fuld af godbidder og legetøj, som kan hjælpe din hund med sin lidelse, så er det vigtigt den er tilpasset din hunds lidelse og derfor vil vi efter dine valg sammensætte kassens indhold efter din hunds behov, så udover din hunds lidelse, som indholdet er tilpasset efter, og har din hund allergi kan du også vælge om jeres kasse fra Vetboxen.dk skal være uden kylling, uden okse eller uden fisk!

Find abonnementet der passer til din hund her

 

Vetboxen.dk “Standard” kasse, er for alle hunde og i alle størrelser

Hvis din hund ikke skal have en af vores special kasser, som betyder den ikke har en special lidelse vi skal tage hensyn til, så kan du vælge en “Standard” kasse som bliver tilpasset din hunds størrelse. Det betyder at har du en stor hund, så er de godbidder og det legetøj du modtager, beregnet til store hunde. Det samme gælder naturligvis også hvis du har en lille hund.

Find abonnementet der passer til din hund her

Vetboxen er fuld af kvalitet til din hund med en lidelse

 

Kun Indhold fra kendte kvalitetsmærker, vores dyrelæger kan stå indenfor

Når du handler hos Vetboxen.dk. Så handler du også med din lokale dyrlæge, som betyder at vi altid har de dyrlæger som er tilmeld Vetboxen.dk med ind over det indhold, som er i abonnements kasserne fra Vetboxen.dk. Det at en dyrlæge er med indover og at vi kun benytter os af nogle af markedets sikreste, bedste og mest anerkendte mærker, gør du trygt kan give din hund en box fra Vetboxen.dk så I sammen kan nyde fordelene ved kvalitetslegetøj, som er skabt til at blive brugt og giver din hund en helt anden oplevelse ind den vil få med et billigt stykke legetøj til hunde.

          

 

I vores kasse finder du altid 5-6 sjove, lækre og specialt udvalgte produkter Legetøj

Du vil altid finde legetøj til din hund i Vetboxen og det vil være legetøj som understøtter og hjælper din hund med den lidelse. I Vetboxen finder du kun premium produkter fra kendte mærker som eksempelvis KONG, Trixie, eller lignende. Det er med til, at sikre variation og garanti for underholdning til dig og din hund.
 
Godbidder med tanke bag!
Du vil opleve, at modtage godbidder som din hund vil elske og som vil være skabt til at gavne den og dens lidelse – ja de er først og fremmest lækre, men de vil også være gode, at give din hund.

Det kan være de hjælper mod tandsten eller er fedtfattige.

Din hund kan altid forvente at få 3-4 spiselige produkter i form af godbidder & lækre snacks m.m. af høj kvalitet og fri for de fleste tilsætningsstoffer.

Din hund har naturligvis tilfredshedsgaranti 😉

Skulle din hund få noget i sin VetBox den ikke elsker, så sender vi gratis en erstatningsting med i jeres næste boks. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne.


Flokken bag Vetboxen

Det er os der pakker og snakker.

Når du tegner et abonnement hos Vetboxen.dk på en kasse fuld af godbidder og legetøj, som kan hjælpe din hund med sin lidelse, så er det vigtigt den er tilpasset din hunds behov.

 

Tilpasset din hunds særlige behov og lidelse

Når du tegner et abonnement hos Vetboxen.dk på en kasse fuld af godbidder og legetøj, som kan hjælpe din hund med sin lidelse, så er det vigtigt den er tilpasset din hunds lidelse og derfor vil vi efter dine valg sammensætte kassens indhold efter din hunds behov, så udover din hunds lidelse, som indholdet er tilpasset efter, og har din hund allergi kan du også vælge om jeres kasse fra Vetboxen.dk skal være uden kylling, uden okse eller uden fisk!