Dyrlægernes onlineshop – Osmedkæledyr.dk

Os med kæledyr

 

Køber flere og flere af dine kunder også online ?

Ja du er ikke alene stort set alle klinikker, store som små kan i disse dage mærke de taber salg til online butikker, som sælger flere og flere dyrlæge relateret produkter som foder og tilbehør.

Men med Osmedkæledyr.dk kan du få din klinik online og nå flere kunder fra dit lokalområde. Det er helt enkelt din klinik kommer online, ordrerne kommer ind. Vi står for varesortimentet og tager betaling, samt sender varen til kunden. Du skal derfor kun gøre dine kunder opmærksom på du er medlem af Osmedkæledyr.dk og de er nu med på Danmarks største markedsplads for dyrlæger online

Måske har du allerede i dag din egen butik på nettet eller måske går du med tankerne om at lave en. Mange mennesker bliver overrasket over hvor tidskrævende det er at drive en nethandel og mange oplever, at det er lige så tidskrævende og koster det samme eller mere som det er at drive den fysiske forretning.

Internettet slår klinikker & butikker
Internettet slår klinikker & butikker

Hver 3 gang en kunde køber til deres kæledyr, sker dette online. Med Vetboxen.dk for du del af disse handler også.

Vær synlig!
Vær synlig!

Sammen med os, sikrer vi, at du får mere opmærksomhed fra dine kunder online. Det er med til at kunne sikre dig en øget omsætning. Sammen står vi stærkere.

Få overblik
Få overblik

Vi giver dig de værktøjer, du har brug for at vokse online. Du har kan hele tiden se udviklingen i dit salg, se hvad du sælger online og meget mere.

Lad os stå for din online shop - vetboxen - dyrlæge webshop

Få dine kunder tilbage!

Ville det ikke være dejligt at få dine kunder tilbage og det er lige her Osmedkæledyr.dk kommer ind. Vi har fokus på online og har alle varer på vores lager, som betyder du ikke selv behøver have 1000vis af produkter på lager, men fortsat har mulighed for at sælge dem.

Det er gratis som dyrlæge at være medlem, som betyder du kan få en onlineshop med det samme og ikke skal tænke på månedlige omkostninger, det koster dig kun noget, når du sælger noget på Osmedkæledyr.dk.

Det er muligt at gå med på vores annoncepakke, så du kan komme ud i dit område, dette arbejde gør vi GRATIS, da den trafik du skaber også kommer til vores fordel. Det er mener vi er fair.

Support når du har brug for det

Nethandel er nok ikke jeres stærke side, i skal jo “reparere” vores kæledyr og ikke sælge. Derfor har vi en dedikeret Kundeservice, der hjælper med at besvare de eventuelle spørgsmål eller udfordringer, du måtte have, så du altid kan føle dig i gode hænder.

 

Kundeservice til dine kunder
Kundeservice til dine kunder

Brug mindre tid på telefonen og mere tid på din klink. Vi tager besværet. Du sikrer kunden en god oplevelse.Vores dedikerede Kundeservice håndterer eventuelle forespørgsler dine kunder måtte have.

Få din personlige konsulent
Få din personlige konsulent

Vi besøger og kontakter jer regelmæssigt for at besvare eventuelle spørgsmål du har og hjælpe dig med at få mest muligt ud af din online forretning.

Hvorfor vælge Osmedkæledyr.dk som din webshop ? 


Hos Osmedkæledyr.dk kan vi tilbyde dig, at du i samarbejde med dine leverandører kan få et gratis medlemskab til vores fælles online platform, og dermed kvit og frit få adgang til salgsprovision på nettet, som du går glip af i dag.

Dette får du bla.

En 100% kørerne online shop
Fuldt varesortiment bla. Hills, Royal Canin, Specific
Masser af produkter du ikke sælger i dag
Du skal ikke tænke på varelager
Vi pakker & sender alt
Vi står for betalingsløsning og alt teknik

Og meget, meget mere.

På samme tid er du med til støtte op om vi sammen, tager vi kampen op mod supermarkederne og udenlandske internetforretninger, og giver dig mulighed for at få en større andel af det salg, som bliver gennemført f.eks. på nettet. Vi brænder for dyrenes ve og vel. Derfor er vores mission at få vores kunder til at vælge kvalitet og ekspertise frem for discount og uvidenhed.

BLIV OPRETTET GRATIS

Det gratis som dyrlæge at være medlem, som betyder du kan få en onlineshop, med det samme og gratis.

Se vores film her

Kontakt os i dag og kom i gang i morgen

Ønsker du at høre mere, så kontakt os på Kundeservice@Osmedkæledyr.dk eller ring på 53 53 29 29