Dyrlægefoder til hund og kat fra din lokale dyrlæge

   

Hill's Prescription diet - hundefoder fra dyrlægen

specific hundefoder fra din lokale dyrlæge

 

Hills prescription diet hundefoder

Hills prescription diet kattemad

 

Prescription Diet™

Hvis din hund eller kat er syg tilbyder Prescription Diet et stort sortiment af foder, der medvirker til at løse de vigtigste sundhedsproblemer for din hund eller kat

Specific

Videnskabeligt udviklet ernæring til din kat, uanset alder, størrelse og følsomhed
Foder fra Science Plan foder din hund eller kat vil elske.

Eukanuba

Perfekt afbalanceret ernæring lavet af de sunde ingredienser af høj kvalitet.
Naturlig foder til din hund eller kat.

Hund Kat

Hund Kat

 

Vægtkontrol med Metabolic

81% af katte som gik over på Metaboliv tabte sig indenfor 2 måneder. 

Hud & Skin sensitivities

Hjælper din kat med at holde en flot pels og blød hud.

Livet er uendeligt sjovere, når din kat eller hund er sund. Det er derfor, Hill’s samarbejder med din dyrlæge for at levere de bedste ernæring-baserede løsninger, der hjælper dig generobre en normal, pulserende liv sammen. 

Hill's Prescription diet - hundefoder fra dyrlægen

Hill’s Prescription Diet

Det startede med en Seeing Eye® hund, hans bedste ven, og en dyrlæge med en vision. Sådan skabte Dr. Mark Morris terapeutisk ernæring for mere end 75 år siden. Hver dag siden da har vi fortsat at perfektere det. Vi fortsætter sit engagement i innovation med banebrydende produkter som b / d®, Metabolic og meget mere.

Kombiner vores videnskabelige tilgang til ernæring med ekspertisen hos mere end 220 dyrlæger og ph.d. Ernæringseksperter over hele verden, og det er klart: Vi er meget mere end en simpel dyrefoder producent. Vi er dyreelskere, der arbejder utrætteligt for at gøre en forskel for dit kæledyr.

Den bedste ernæring i verden vil ikke gøre en forskel, hvis din finicky kat ikke elsker at spise den. Forkæl hende med de salte ingredienser, dejlige aromaer og unikke former og teksturer, som katte simpelthen ikke kan modstå.

Fred i sindet er uvurderlig. Derfor er kun de bedste ingredienser fra de mest betroede kilder grundlaget for alle Prescription Diet®-fødevarer. Vi gennemfører også 5 millioner kvalitets- og sikkerhedstjek pr. År på anlægget samt frivillige tredjeparts inspektioner næsten hver måned for at sikre, at vi opretholder de højeste standarder.

 

Hund Kat

 

specific hundefoder fra din lokale dyrlæge

Hill’s Science Plan

Veterinærer kender en sund hundemad, når de ser en. Derfor giver de Hills Science Diet® til deres egne hunde mere end noget andet mærke. Når det kommer til Science Behind Happy ™, er de eksperter.

Se hvad vores sunde ingredienser, præcis ernæring og kvalitetsstandarder kan gøre for din hund. Når han er sundere, er han jo gladere.

I et forsøg på at lave de bedste hunde fødevarer bruger vi højkvalitets protein, herunder ægte kylling, lam eller laks som den første ingrediens i vores tørre hundemad. De er lavet med naturlige ingredienser plus vitaminer, mineraler og aminosyrer og indeholder aldrig kunstige farver, smagsstoffer, konserveringsmidler eller kylling biprodukter. Derudover giver de klinisk dokumenterede antioxidanter fordele.

Vores husdyr ernæringseksperter arbejder for at skabe ethvert produkt med de bedste hundemad standarder for at give din hund flere øjeblikke af overvældende lykke, der kommer fra at være den sundeste han kan være.

Vores Science Diet®-fødevarer fremstilles i USA med ingredienser fra Nordamerika, Europa og New Zealand. Det er en del af vores ønske om at få den bedste hundemad til rådighed for at sikre, at din hund er så sund og glad som han muligvis kan være.

Hund Kat

 


Hill’s Ideal Balance

High quality protein in the right proportions helps maintain lean muscle and supports healthy organ development and proper digestion for longer walks together.

Et sundt niveau af vitaminer og mineraler fremmer energi og ordentlig knoglevækst for at holde ham som en hvalp.

Højkvalitetsprotein i de rigtige proportioner hjælper med at opretholde magert muskel og understøtter sund organ udvikling og korrekt fordøjelse for længere gåture sammen.

Hjælp ham til at være klar til flere spil at hente med den rigtige mængde af vitamin C. Det hjælper med at fremme og opretholde et sundt immunsystem.

Nyd flere navle rubs og færre ked af maven. Den rigtige mængde og type fiber understøtter passende fordøjelses hygiejne.

OMEGA-3 & 6 Tilbring mere tid petting og mindre tid pleje. Den rigtige mængde sunde fedtstoffer er afgørende for at give energi og opretholde en sund hud og frakke.

Hund Kat

 

Vi gør os umage!

Vi tager ekstra forsigtighed ved planlægning af måltider til vores familier, men hvad med vores hunds mad? Fra fremstilling og mærkning til, hvad visse ingredienser er, er det vigtigt at informere dig om, hvor din hundemad er lavet, og hvad der er i det, inden du henter din næste pose eller dåse af hundemad. 

Det grundlæggende
Federal Trade Commission (FTC) regulerer “Made in USA” krav eller etiketter for alle produkter relateret til menneske og kæledyr, ifølge Mindy Bough, vicepræsident for operationer til ASPCA Animal Poison Control Center og leder af ASPCA’s Pet Nutrition Services .

For at et produkt skal bære en “Made in USA” -mærke, skal den laves af alle eller stort set alle produkter fra USA. For dyrefoder, der omfatter emballage, ingredienser og produktion af fødevaren, sagde Bough. Hvis et firma bruger en “Made in USA” -mærke, men kilder produkter fra et andet land, skal de have en ansvarsfraskrivelse på emballagen (f.eks. “Made in the USA with lamb from New Zealand).

For FTC at undersøge en potentiel bekymring vedrørende fødevaremærker, skal der indgives en klage, Bough, som også er grundlægger af Academy of Veterinary Nutrition Technicians, sagde.

Beskrivelser og labels
Fordi producenter ved, at du som forbrugerne kigger efter bestemte ingredienser, når de køber hundefoder – som ordene “kylling” eller “ægte oksekød” – de indeholder disse navne i deres mærker.

Heldigvis har Association of American Feed Control Officers (AAFCO) specifikke regler for procentdelen af ​​navngivne ingredienser i en vare- og hundemærke, der sælges i USA. Ikke sikker på hvor du kan få denne info?

Læs mere om ‘Sådan læser du et hundemærkat’.

For det komplette lysbilledshow om, hvad “Made in the USA” betyder for selskabsdyr, besøg petMD!