bolde-til-hunde

Kan en hund leve uden en bold?

Ja, det kan de sikkert godt, men kan du leve uden en mobiltelefon – ja det kan du sikkert også godt, men det vil ikke være særlig sjovt. Sådan kunne man godt forstille sig, hunde har det det. For en bold som hundelegetøj, er tæt på et “Need -to-have” da de fleste hunde elsker, at løbe efter en bold og det betyder motion – vigtig motion. Som vil betyde din hund holder sig bedre i form.

Men der er mange forskellige bolde og hunde har det med, at være rigtig glade for en bestemt type bold. Måske den ligger bedre i munden, hopper på en sjov måde eller andet der betyder, det er lige den bold som din hund elsker, at lege med.

Et stort udvalg af bolde til hunde

Af samme grund, finder du her et stort udvalg af forskellige bolde, fælles for dem er de er lavet til hunde og til leg – ikke sagt de kan holde til alt, men under “Bolde til hunde” finder du flere som kan modstå selv meget voldsomme hunde.

Holde godt øje med hunden, når den leger med hundelegetøj

Ja, det er rigtig vigtigt ALTID at holde godt øje med sin hund, når den har gang i leg med sit hundelegetøj. For uheld kan og sker, ødelagt hundelegetøj, om det er bolde eller bamser, bør skiftes ud med nyt, så den ikke sluger stykker fra hundelegetøj. For selvom det er lavet til hunde, er det ikke godt den sluger det. Det kan sætte sig fast eller på anden måde skade eller udsætte din hund for ubehag.

Så husk altid, at smide ødelagt hundelegetøj ud.

Kastearm, kan give din bold ekstra liv 😉

Vores hunde løber hurtigt og langt, så det er ikke altid ens arm kan følge med, men der er heldigvis, lavet en del forskellige kastearme, der gør man kan kaste en bold RIGTIG langt, unden problemer – så skal hunde virkelig løbe for at hente bolden og igen, det er god motion og sjovt for din hund, måde fysisk og mentalt.