Black Friday hos Vetboxen.dk – Det dyrlægerne anbefaler

Black Friday til hund og kat

Hos Vetboxen.dk’s har vi masser af gode tilbud på Foder & Udstyr til Hund, kat, kanin og andre kæledyr, DU SPARER 20% på alt fra hundetegn til kattemad og 40% på Dermatosis fra Eukanuba, plus 25% på alt foder fra Hill’s både Science Plan til HundKat og Prescription Diet til HundKat.

Der er som sagt rabat på næsten alt, det er få ting som ikke er nedsat så som  medicin, loppemiddel, Biorb, Ehiem pumper, da vi på disse ting altid har så lave priser, at vi ikke kan give mere tilbud 🙂 

Det virker “Black Friday” på Vetboxen.dk

Vi har gjort det rigtig nemt, at få del i de mange gode tilbud, du skal derfor ikke bruge en rabatkode eller andet, det eneste du skal er, at ligge de produkter du ønsker i kurven, så retter vores system selv alle priser til, så du i din kurv kan se hvilken rabat du får på alt.

Mens du shopper, vil der være en sort bar, under vores søgefelt, her vil vi hele tiden komme med information, om den rabat som vil blive trukket fra ved kassen.

På den måde kan du både se og mærke de mange rabatter 🙂

 

Det hele sker i dag på “Black Friday” hos Vetboxen.dk den 23. november 2018

Black Friday er den helt store shopping dag. Den kommer fast i november og stort set alle butikker laver det ene vilde tilbud efter det andet. Alle i Danmark ved efterhånden, at der på Black Friday er tusinde kroner at spare, og mange bruger dagen som startskud på julegave-ræset – smart!

Og Vetboxen.dk er naturlivis med, så du kan spare en masse penge på julegaver til dine kæledyr 🙂

Så gå ikke glip af en af årets vildeste dage med lave priser. – så i gang med at shoppe og og oplev Vetboxen.dk’s vanvittige “Black Friday”.

Vi glæder os til at se dig til et brag af en festlig dag online med masser af lave priser!

Med venlig hilsen

Jacob N-Masters | Vetboxen.dk