biorb-akvarie-nemt-moderne-super-flot

Sæt dig ned og nyd et biOrb akvarium

Ja med et biOrb akvarium, har teknologi og omtanke gjort vedligeholdelse til et minimum. Som betyder du med et biOrb akvarium ikke skal bruge weekenderne på at holde det pænt, men kan bruge tiden på at nyde det.

 

biOrb er det perfekte begynder akvarium

Ja biOrb er perfekt til begynder og til dem der altid har haft et akvarium – det går til alle, dog er der ikke snak om et 350L akvarie, så den størreste forskel er hvilken fisk man kan holde i sit biOrb. Vi anbefaler man går efter små og mindre fisk, maller m.m. og begrænser sig i antal.

Men det vil ikke stoppe dig I at få et flot akvarium du, din familie og venner vil være imponeret over. Da et akvarium fra biOrb i sin form, lys og indhold er bygget til, at være en del af alle hjem og fremstå smukt.

 

BiOrb kommer med alt inkluderet

Med et startsæt fra biOrb vil alt du skal bruge for at starte op være inkluderet, det betyder, lys, filter er med fra starten og du skal kun vælge hvilken planter og andet pynt der skal være i det.

 

Indbygget LED-belysning, en pumpe, filter

Alt væsentligt udstyr er indbygget og vil derfor være skabt til ikke at blive set eller hørt. biOrb har en LED model som “kun” har hvidt lys og på nogle månelys. Med deres MCR model vil du få mulighed for at skifte mellem alle regnbuens farver (16 farver). Så vil få fisk og akvarium til at frem så smuk og pynte op i enhver stue / værelse. 

 

Vælg det design der passer dig og skift når du har lyst

En af de helt store fordele ved biOrb er de mange udsmyknings muligheder som biOrb med deres unikke design og naturtro ornamenter og dekorationer giver dig mulighed for.

Du vælger selv om det skal ligne en stykke af koralhavet eller amazonfloden, eller om der skal være pyntet op til jul i dit biOrb akvarium. 

Hvem er skaberen bag biOrb?

Alt er skab af Samuel Baker, som er inspireret af naturen selv.  Samuel Baker er den engelske kunstner, der skaber de mange undersøiske skulpturer til biOrb med et vidunderligt øje for detaljer.

Samuel’s designs er inspireret af de naturlige elementer og samspillet mellem naturlige farver, teksturer og former. Resultatet af dette arbejde arbejde kommer til live og kan opleves i ens biOrb akvarium.

Samuel Baker har været fascineret af natur og dyr siden barndommen. “For mig er indretning det vigtigste ved oprettelsen af et akvarium. Uden nogen udsmykning er et akvarium bare et glaskasse, der indeholder vand, og så som fisk er det den overordnede effekt, der er afgørende for at bringe akvariet til liv. “

Se denne lille film om Samuel Baker arbejde, som giver et godt billede af hans arbejde:

 

Med biOrbs nye MCR lys har du 16 flotte farver

biOrbs nye lys hedder MCR og giver dig mulighed for 16 forskellige farver, som vil give dit biorb et nyt look for hver farve.

biorbs mange farver

 

Så i gang med at designe dit helt eget biOrb efter dit ønske, så er det eneste du skal er at sætte dig ned og nyde dit nye biOrb.

En ny måde at nyde et akvarie som er stilren og lækker design.

Du kan også lade dig inspirer af denne video med flere forskellige biOrbs design

 

De forskellige modeller fra biOrb:

Biorb CLASSIC fås i 15L / 30L / 60L / 105L
Biorb CUBE fås i 30L / 60L
Biorb FLOW fås i 15L / 30L
Biorb HALO fås i 15L / 30L / 60L
Biorb LIFE fås i 15L / 30L / 45L / 60L
Biorb TUBE fås i 15L / 30L / 35L

Se og køb dem her: Biorb modeller

Husk der er foskel på LED modellen og MCR modellem. MCR modellen er den der kan skifte mellem 16 farver.