BILLIG FRAGT, HURTIG KUNDESERVICE & 30 DAGES FORTRYDELSESRET

Ja hos Vetboxen.dk gør vi alt for sikre dig en billig handel så ikke nok med vores priser altid er gode, så får du også billig fragt, hurtig kundeservice & hele 30 dages fortrydelsesret.

Gratis eller Billig Fragt
Hos Vetboxen.dk bestræber vi os efter altid at have en konkurrencedygtig pris på vores fragt og en hurtig levering. Det betyder det altid er gratis selv at hente varen hos os og fragtfrit ved køb over 399,-  (Fragtfri levering gælder “kun” til Postnords pakkeshops I Danmark, men vi arbejder på en løsning for andre lande også)

Er dit indkøb ikke stort nok til at give dig fragtfri levering, skal du ikke være nervøs, fragten hos Vetboxen.dk er meget billig.


Ved køb over Kr. 399,- er levering gratis. Ellers tillægges leverings- og håndteringsgebyr på Kr. 29,- til Postnord pakkeshops og 39,- for levering til adressen, som er på eget ansvar.


Ved afhentning af varer hos Vetboxen.dk’s fysiske butik i Skovlunde, er der naturligvis ikke lagt fragt på, du skal dog fremvise gyldigt billedlegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldigt billedlegitimation er pas eller kørekort.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, carport m.m. kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, som f.eks på dit arbejde, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Så vælger du levering til en hjemmeadresse eller firmaadresse er det på eget ansvar.

Ønsker du levering til din hjemmeadresse eller vejre din ordre over 20 kg. er der et gebyr på 39,- som bliver lagt på også selvom du har opnået fragtfri grænsen.

Vi anbefaler at du undersøger varen ved levering. 

Hurtig kundeservice
Kvaliteten af vores kundeservice handler også om hurtigt svar, så man ikke skal sidde og vente derfor ønsker vi at have en super hurtig kundeservice af høj kvalitet. Du kan i hele vores åbningstid ringe til os på tlf.: 5353 2929 eller skrive en mail til os på kundeservice@Vetboxen.dk, som vi besvarer så hurtigt som muligt.

Du kan også tage fat i os på vores Facebook-chat, som du finder nede i venstre hjørne på alle vores sider her på shoppen. Vores Facebook-chat er bemandet i hele vores åbningstid og til dels også før/efter – hav lidt tålmodighed om aftenen ik’ 🙂 

30 dages fortrydelsesret
Har du købt noget ved en fejl hos Vetboxen.dk bytter vi med et smil, og med 30 dages fortrydelsesret betyder det, at du ikke skal være nervøs for at købe ind på Vetboxen.dk.

Vi ser frem til at modtage din ordre 🙂

Med venlig hilsen
Alle os i Vetboxen.dk